Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Ce spun localnicii din Tandarei despre coronavirus: A venit boala peste noi, ar trebui inchis orasul. Ca poate asa se linistesc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce spun localnicii din Tandarei despre coronavirus: A venit boala peste noi, ar trebui inchis orasul. Ca poate asa se linistesc

Trupele speciale ale Politiei si Armata fac front comun in judetul Ialomita unde oamenii nu au inteles ca trebuie sa stea izolati. O parte dintre cei plasati in carantina la domiciliu in orasul Tandarei au iesit la plimbare si au fost amendati. continuă pe Adevărul

Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

In orasul Tandarei, in acest moment se intrevede o noua criza pandemica, poate mai grea decat la Suceava. Se vorbeste de peste 800 de oameni care nu au respectat procedurile de izolare si carantinare, iar riscul de infectie in masa cu coronavirus este cat se poate de real. Reactia lui CTP despre situatia grava din .

Primarul din Tandarei: incercam sa tinem situatia sub control, dar avem nevoie de ajutor!

Nicoleta Toma, primarul din Tandarei, a facut marturisiri despre situatia in care se afla orasul in lupta cu coronavirus. Toma cere ajutorul autoritatilor.

Barbat din Tandarei, amendat de politisti: Cine a stiut ca trebuie declaratie?Eu acum am aflat ce se intampla aici

Un barbat din Tandarei a iesit din casa pentru a merge pana la magazin sa cumpere cele necesare.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

Bomba cu ceas din Tandarei. Posibil focar de coronavirus in mijlocul comunitatii de romi. Recorder: Ar exista mai multi morti decat sunt declarati oficial!!

Orasul Tandarei din judetul Ialomita este pe cale sa se transforme intr-un adevarat focar de coronavirus dupa ce peste 20 de persoane au fost depistate pozitiv in ultimele zile si din ce in ce mai multe se prezinta la spitalul din oras cu simptome specifice.

Chestorul-sef Bogdan Despescu: Oamenii din Tandarei sunt paziti la usa ca sa nu iasa din casa

Chestorul-sef Bogdan Despescu a declarat, de la Ministerul de Interne, ca in Tandarei au fost aplicate 23 de sanctiuni pana acum din cauza persoanelor care nu vor sa respecte masura izolarii la domiciliu.

intrebari despre coronavirus, lamurite de specialisti. Cat de buna este clorochina pentru tratarea infectiei

Intrebari arzatoare care framanta populatia pe timp de pandemie isi gasesc raspuns de la specialisti. Pot fi infectat cu coronavirus daca nu am simptome? Este spirtul de folos in dezinfectare? Este clorochina un medicament salvator?.

Mediastandard.ro: De ce cred romanii mai mult in conspiratii decat in explicatiile stiintifice despre coronavirus

Inca de cand China a admis in fata intregii lumi ca se confrunta cu aparitia unui nou coronavirus, teoriile conspirationiste au curs pe internet si, pe masura ce virusul s-a raspandit in Europa, la fel au facut-o si speculatiile. Iar unele oricat de exagerate ar suna -, au devenit populare.

Guvernul Thailandei a emis un avertisment impotriva glumelor de 1 Aprilie despre coronavirus

Guvernul Thailandei a emis marti un avertisment oficial conform caruia glumele de 1 Aprilie ce vizeaza noul coronavirus sunt pedepsite prin lege si atrag dupa sine o pedeapsa de pana la cinci ani de inchisoare, informeaza DPA.

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )