Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO SUA: Statul Texas adopta unul dintre cele mai restrictive texte de lege care reglementeaza avortul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Statul Texas adopta unul dintre cele mai restrictive texte de lege care reglementeaza avortul

Senatul statului american Texas a adoptat unul dintre cele mai restrictive proiecte de lege care reglementeaza avortul, in pofida opozitiei democratilor care au reusit, la sfarsitul lunii iunie, sa impiedice adoptarea unui text de lege similar, transmite AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Avionul era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu vedea pista

Avionul Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, la San Francisco era atat de inclinat spre spate incat unul dintre piloti nu putea vedea pista de aterizare, au anuntat marti autoritatile americane dupa ce au interogat o parte din echipaj.

UPDATE Unul dintre pompierii prinsi sub mal, la Fetesti, a muritl.

UPDATE: Unul dintre pompierii prinsi sub mal, in aceasta dupa-amiaza, la Fetesti, a murit in urma cu scurt timp. Doi muncitori care sapau un sant in municipiul Fetesti si doi pompieri au ramas prinsi sub un mal de pamant, informeaza Mediafax. Unul dintre pompieri este in stare grava. Incidentul a avut loc in cartierul Colonisti din Fetesti, unde mai multi muncitori sapau un sant, iar la un moment dat un mal de pamant s-a surpat peste ei. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje .

Unul dintre pompierii prinsi sub pamant in timpul unei interventii la Fetesti a decedat

Unul dintre pompierii prinsi sub pamant in timpul unei interventii in municipiul Fetesti, a decedat, relateazaB1 TV. Primul pompier scos de sub pamant si care se afla in stare grava a decedat dupa.

I s-a facut dosar penal fiindca si-a aparat copilul. Unul dintre parintii elevilor de la liceul Bolintineanu este cercetat pentru ultraj

Unul dintre parintii elevilor de la liceul Bolintineanu este cercetat pentru ultraj. Barbatului i s-a facut dosar penal pentru ca a impins un politist in incercarea de a impiedica autocarele sa ii ridice pe.

Noul Lumia 1020 este oficial, momentan accesibil doar in SUA

S-au terminat zvonurile despre Nokia Lumia 1020, tocmai a fost oficial anuntat ca noul smartphone va incerca sa faca valuri. De multe ori evitam noutatile referitoare la produse care nu se comercializeaza in Romania daca nu prea exista sanse sa ajunga si pe piata noastra si, mai ales, daca nu e vorba de ceva ce merita a fi luat in seama. De aceasta data, facem o exceptie, pentru ca este vorba de unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi dotate la .

VIDEO Cronica de film: Lore despre razboi, in mod poetic

Intr-unul dintre cele mai interesante si mai senzuale filme ale anului trecut, Cate Shortland insoteste cinci copii de nazisti prin Germania anului 1945, imediat dupa capitulare. Odiseea lor lipsita de acte ori de mancare e o descindere in infern si o calatorie initiatica printr-un peisaj mustind a moarte si a erotism. Abordarea tradeaza filonul filmului independent, dar naratiunea e poetica, diferita de nota caracteristica a filmelor de razboi.

VIDEO Celebrul turneu Maiden England al grupului IRON MAIDEN este prezentat pentru prima oara in Romania, pe 24 iulie 2013 in Piata Constitutiei

In anii 80, Maiden England a fost considerat unul dintre cele mai reusite turnee ale unui grup heavy metal, turneu ce in 1988 s-a desfasurat la nivel mondial pentru promovarea discului Seventh Son Of A Seventh Son. Anul 2013 readuce in atentie Maiden England, iar concertul din 24 iulie va oferi fanilor Iron Maiden din Romania un show cu totul deosebit dupa ce grupul Iron va ateriza in Romania cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de catre solistul vocal al grupului, Bruce Dickinson.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )