Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Trei persoane au fost ranite dupa ce o caruta a fost lovita de un autoturism, la iesire din Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trei persoane au fost ranite dupa ce o caruta a fost lovita de un autoturism, la iesire din Buzau

Trei persoane au fost la un pas de moarte, joi seara, dupa ce o caruta incarcata cu lemne a fost spulberata de un autoturism. Accidentul s-a produs pe DN 2B, la iesire din Buzau, catre Braila. continuă pe Adevărul

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in apropiere de un centru islamic din Zurich, Elvetia

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri din apropierea unui centru islamic din orasul Zurich, a informat politia locala.

FOTO + VIDEO. Explozie la o statie de metrou din Moscova. Cel putin sase persoane au fost ranite

Cel putin sase persoane au fost ranite, joi, intr-o explozie care a avut loc in pasajul de la o statie metrou din sudul Moscovei, potrivit Vision Azerbaidjanaise.

Trei persoane au ajuns la spital dupa ce o butelie a explodat. Victimele au suferit arsuri si au primit ingrijiri medicale

Trei persoane din orasul Bechet au ajuns astazi la Spitalul Judetean din Craiova, dupa ce o butelie a explodat intr-o locuinta.

VIDEO Atentat la Berlin. Cel putin noua persoane au murit, iar 50 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime la un Targ de Craciun

Atentat la Berlin. Un camion a intrat, luni seara,in multimea adunata la o piata de Craciun din Berlin. Potrivit Bild, cel putin noua persoane au murit si peste 50 au fost ranite. in camion se aflau doua persoane; unul dintre pasageri a murit, in timp ce o persoana suspectata a fi soferul a fost arestata de politia germana, care investigheaza tragedia ca un atac terorist.

VIDEO Atentat la Berlin. Cel putin 12 persoane au murit, iar 48 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime la un Targ de Craciun

Atentat la Berlin. Un camion a intrat, luni seara,in multimea adunata la o piata de Craciun din Berlin. Cel putin 12 persoane au murit si peste 48 au fost ranite. in camion se aflau doua persoane; unul dintre pasageri a murit, in timp ce o persoana suspectata a fi soferul a fost arestata de politia germana, care pleaca de la premisa unui atac terorist.

LIVE VIDEO Atentat la Berlin. Cel putin noua persoane au murit, iar 50 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime la un Targ de Craciun

Atentat la Berlin. Un camion a intrat, luni seara,in multimea adunata la o piata de Craciun din Berlin. Potrivit Bild, cel putin noua persoane au murit si peste 50 au fost ranite.

Trei persoane, ranite intr-un atac armat la Centrul Islamic din Zurich

Trei persoane au fost ranite grav in urma impuscaturilor din cadrul unui atac ce a avut loc la Centrul Islamic din centrul orasului Zurich, Elvetia, potrivit Reuters. Politia din Zurich a confirmat.

FOTO. Atac armat intr-o moschee din Zurich. Un barbat a deschis focul asupra celor aflati in lacasul de cult, ranind grav trei persoane

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri din apropierea unui centru islamic din orasul Zurich, a informat politia locala.

Trei persoane au fost impuscate in Zurich

Un individ inarmat a deschis focul si a ranit trei barbati, luni dupa-amiaza, intr-un lacas de cult al musulmanilor din Zurich.

Atac in Zurich: trei persoane impuscate in apropierea unui centru islamic

Autoritatile elvetiene au anuntat ca trei persoane au fost impuscate intr-un atac in apropiere de Centrul Islamic din metropola Zurich. Nu exista informatii suplimentare cu privire la starea ranitilor, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )