Libnet.ro
UNICEF

20:16

VIDEO Trend.NET: Cirpian Rusen despre Windows 8 si razboiul vplay-voyo.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Trend.NET: Cirpian Rusen despre Windows 8 si razboiul vplay-voyo.

Cirprian Rusen a lansat de curand noua sa carte Windows 8 Step by Step, pentru cei care vor sa afle totul despre ultimul sistem de operare al Microsoft. Rusen mai discuta si despre razboiul declarat de voyo ProTV) restului site-urilor de video sharing, cel mai notabil fiind vplay. Nu in ultimul rand Rusen vine cu detalii despre Microsoft Surface. Urmareste editia de azi incepand cu ora 13. 00 pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul IT si New Media dezbatute de unul dintre cei . continuă pe România Liberă

VIDEO Trend.NET: Cirpian Rusen despre Windows 8 si razboiul ProTV - vplay.

Cirprian Rusen a lansat de curand noua sa carte Windows 8 Step by Step, pentru cei care vor sa afle totul despre ultimul sistem de operare al Microsoft. Rusen mai discuta si despre razboiul declarat de voyo ProTV) restului site-urilor de video sharing, cel mai notabil fiind vplay. Nu in ultimul rand Rusen vine cu detalii despre Microsoft Surface. Urmareste editia de azi incepand cu ora 13. 00 pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul IT si New Media dezbatute de unul dintre cei .

VIDEO Trend.NET: Ciprian Rusen despre Windows 8 si razboiul ProTV - vplay.

Ciprian Rusen a lansat de curand noua sa carte Windows 8 Step by Step, pentru cei care vor sa afle totul despre ultimul sistem de operare al Microsoft. Rusen mai discuta si despre razboiul declarat de voyo ProTV) restului site-urilor de video sharing, cel mai notabil fiind vplay. Nu in ultimul rand Rusen vine cu detalii despre Microsoft Surface. Urmareste editia de azi incepand cu ora 13. 00 pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul IT si New Media dezbatute de unul dintre cei .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )