Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Turul Spaniei: Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), inca o etapa castigata; Primo382; Roglic (Jumbo - Visma) se mentine tricou rosu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Spaniei: Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), inca o etapa castigata; Primo382; Roglic (Jumbo - Visma) se mentine tricou rosu

Tadej Pogacar UAE Team Emirates) si-a trecut in palmares a doua victorie de etapa in Turul Spaniei. Slovenul de 20 de ani s-a impus in etapa a 13-a, desfasurata intre Bilbao si Los Machucos, pe o distanta totala de 166,4 km. Primo382; Roglic Jumbo - Visma) a incheiat etapa pe locul al doilea si se mentine lider in clasamentul general. continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Spaniei: Philippe Gilbert (Quick), castigatorul etapei a 12-a Primoz Roglic (Jumbo-Visma), lider la general

Philippe Gilbert Quick-Step) a castigat etapa cu numarul 12 din Turul Spaniei la ciclism, belgianul trecand primul linia de sosire dupa o zi in care s-a rulat pe distanta de 171. 4 km: intre Circuitul din Navarra si Bilbao. Lider in clasamentul general tricoul rosu) se mentine Primoz Roglic Jumbo-Visma).

VIDEO Turul Spaniei: Primoz Roglic (Jumbo-Visma), lider la general dupa ce a castigat etapa a zecea

Slovenul Primoz Roglic Jumbo-Visma) a castigat, marti, etapa a zecea a Turului Spaniei, desfasurata intre Jurancon si Pau, pe o distanta de 36. 2 km - contratimp individual, si a preluat tricoul rosu de lider al clasamentului general. Podiumul etapei a fost completat de Patrick Bevin CCC Team) si Remi Cavagna Deceuninck - Quick-Step).

VIDEO Turul Spaniei: Mikel Iturria (Euskadi-Murias) s-a impus in etapa a 11-a Primoz Roglic (Jumbo-Visma), lider la general

Rutierul basc Mikel Iturria Euskadi-Murias) s-a impus, miercuri, in etapa a 11-a a Turului Spaniei prima sa victorie la nivel profesionist) desfasurata intre Saint Palais si Urdax-Dantxarine, pe o distanta de 171,4 km. Acesta a facut parte din grupul de 14 evadati si s-a distantat decisiv in ultimii 25 de kilometri. Podiumul a fost completat de spaniolul Jonathan Lastra Caja Rural-Seguros) si de americanul Lawson Craddock Education First). Primoz Roglic Jumbo-Visma) a trecut linia de sosire cu o intarziere de 1835, insa a pastrat tricoul rosu lider al clasamentului general).

VIDEO Plantatie de cannabis, descoperita cu ajutorul elicopterului din care se filmeaza Turul Spaniei

O plantatie de cannabis a fost descoperita, sambata, datorita imaginilor transmise de elicopterul din care se filmeaza Turul ciclist al Spaniei, informeaza presa spaniola.

Plantatie de cannabis, descoperita cu ajutorul elicopterului din care se filmeaza Turul Spaniei

Caz halucinant in Spania! Elicopterul din care se filmeaza Turul ciclist al Spaniei a descoperit din intamplare o plantatie de cannabis. Plantatia se afla pe acoperisul unui bloc din Igualada, unde s-a.

Primoz Roglic, noul lider din Turul Spaniei

Ciclistul sloven Primoz Roglic Jumbo-Visma) a castigat marti etapa a 10-a a Turului Spaniei, un con.

VIDEO Nationala Spaniei, minut de reculegere pe Arena Nationala in memoria Blancai Fernandez Ochoa

Jucatorii din nationala Spaniei au tinut un minute de reculegere, miercuri seara, pe Arena Nationala, in memoria fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )