Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Un accident a avut loc, duminica, pe Autostrada Soarelui, unde un autocar si un autoturism au intrat in coliziune, informeaza Centrulul InfoTrafic al Politiei Romane. Accidentul s-a produs in jurul orei 12. 33 de persoane au fost ranite. continuă pe România Liberă

UPDATE Accident grav pe autostrada Soarelui. SMURD: 29 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 29 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui. SMURD: 26 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 26 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui: 26 de persoane au fost duse la spital

ARTICOL ACTUALIZAT Accidentul rutier produs duminica pe autostrada Bucuresti-Constanta A2), cand un autoturism a lovit un autocar, s-a soldat cu 26 de raniti care au fost transportati la spitale din Capitala de SMURD si de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alti sapte s-au deplasat cu mijloace de transport proprii, potrivit dr. Bogdan Oprita. 00: Noua dintre persoanele ranite raman internate la Floreasca. Patru dintre acestea sunt in stare grava.

ACCIDENT GRAV pe A2: Cel putin cinci persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Cel putin cinci persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs pe autostrada Bucuresti-Constanta A2).

Accident cu autocar pe Autostrada Soarelui: 33 persoane au fost ranite (VIDEO)

UPDATE:16:00: Noul bilant al victimelor accidentului de pe Autostrada Soarelui prezentat de reprezentantii Inspectoratului penru Situatii de Urgenta ISU) este de 33 raniti, relateazaB1 TV.

Accident grav pe DN13. Un tir s-a rasturnat peste o masina. O persoana si-a pierdut viata

Un accident grav s-a produs, sambata dimineata, pe DN13 Brasov - Sighisoara. Un TIR s-a rasturnat peste un autoturism. Soferul autoturismului a murit pe loc.

Accident GRAV de circulatie pe DN13

Grav accident de circulatie in aceasta dimineata pe DN 13, in judetul Brasov. Soferul unui autoturism a incercat o depasire fara sa se asigure, a intrat pe contrasens si a fost lovit in plin de un.

Accident grav in Bucuresti. O femeie, lovita de un tramvai

O femeie de 38 de ani a fost lovita de un tramvai, duminica dupa-amaiza. Accidentul s-a produs la intersectia dintre bulevardul Dimitrie Cantemir si Marasesti. Femeia a ramas cu picioarele prinse sub tramvai.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii la Timisoara, intr-un dosar de camatarie cu un prejudiciu de doua milioane de euro

Un numar de 33 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la Timisoara, intr-un dosar de camatarie in care prejudiciul este de aproximativ doua milioane de euro, printre persoanele vizate numarandu-se si Sorin Udrea, liderul unei grupari specializate in infractiuni cu violenta.

Accident grav pe DN1, la Sibiu. Un mort si doi raniti

Un barbat a murit, iar fiica sa in varsta de 11 ani si un alt barbat au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce un TIR si o autoutilitara s-au ciocnit pe DN 1, in localitatea Porumbacu de Jos din judetul Sibiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )