Libnet.ro
UNICEF

14:01

VIDEO UPDATE Intalnire Traian Basescu - Crin Antonescu la Cotroceni / Ponta: Probabil vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Intalnire Traian Basescu - Crin Antonescu la Cotroceni / Ponta: Probabil vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au avut o intalnire sambata dimineata, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor, anunta Mediafax. UPDATE 1: Fenechiu: Confirm ca astazi este o intalnire Basescu-AntonescuUPDATE 2: Ponta: Probabil in urma acestei intalniri vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor. continuă pe Hotnews

UPDATE Intalnire Traian Basescu - Crin Antonescu la Cotroceni / Ponta: Probabil vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au avut o intalnire sambata dimineata, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor, anunta Mediafax. UPDATE 1: Fenechiu: Confirm ca astazi este o intalnire Basescu-AntonescuUPDATE 2: Ponta: Probabil in urma acestei intalniri vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor.

Intalnire Traian Basescu - Crin Antonescu la Cotroceni / Ponta: Probabil vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au o intalnire, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor, anunta Mediafax. UPDATE 1: Fenechiu: Confirm ca astazi este o intalnire Basescu-AntonescuUPDATE 2: Ponta: Probabil in urma acestei intalniri vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor.

Intalnire Traian Basescu - Crin Antonescu la Cotroceni - surse

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au o intalnire, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor, anunta Mediafax.

Surse: Traian Basescu si Crin Antonescu, intalnire la Cotroceni pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi la Transporturi

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit sambata dimineata, la Palatul Cotroceni, cu liderul PNL Crin Antonescu, pentru a discuta, cel mai probabil despre numirea noului ministru al Transporturilor, spun surse.

Traian Basescu si Crin Antonescu, intalnire la Cotroceni pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi la Transporturi

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit sambata dimineata, la Palatul Cotroceni, cu liderul PNL Crin Antonescu, pentru a discuta, cel mai probabil despre numirea noului ministru al Transporturilor. Traian Ba.

Crin Antonescu, invitat la emisiunea QA, de la ora 21.30

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, in aceasta seara, la emisiunea QA de la Antena 3, incepand cu ora 21. Liberalul va discuta cu jurnalista Alessandra Stoicescu despre intalnirea pe care a avut-o, astazi, cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Crin Antonescu, la Antena 3: Presedintele va lasa sa curga interimatul de 45 de zile pentru ca premierul sa finalizeze privatizarea CFR Marfa

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, in aceasta seara, la emisiunea QA de la Antena 3, incepand cu ora 21. Liberalul va discuta cu jurnalista Alessandra Stoicescu despre intalnirea pe care a avut-o, astazi, cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Antena 3: Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au o intalnire, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor, transmite Antena 3.

Presedintele Traian Basescu are o intalnire cu liderul liberalilor, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au o intalnire, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele.

Crin Antonescu discuta cu Basescu despre numirea ministrului Transporturilor

Update 11:25 Primul ministru Victor Ponta a declarat, privind intalnirea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, ca probabil va exista o decizie clara referitoare la numirea de la Transporturi in cel mai scurt timp posibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )