Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Victor Ponta, interviu la CNN: Cand evaluam miscarile lui Vladimir Putin, trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, interviu la CNN: Cand evaluam miscarile lui Vladimir Putin, trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau

Premierul Victor Ponta a afirmat marti, intr-un interviu acordat in direct CNN London, ca atunci cand este vorba sa ne gandim si sa evaluam miscarile presedintelui rus Vladimir Putin) trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta cere ministrului Justitiei sa sesizeze CSM cu privire la declaratiile lui Traian Basescu despre DNA si arestarile in campanie electorala

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei, la inceputul sedintei de guvern, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la declaratia lui Traian Basescu privind oprirea arestarilor DNA pe perioada campaniei electorale.

Emil Boc: Victor Ponta se plimba cu chibritul aprins deasupra unui teren pe care e turnata benzina (VIDEO)

Atac dur al fostului premier Emil Boc indreptat catre Victor Ponta. S-a plimbat cu chibritul aprins pe langa un teren cu benzina atunci cand a spus ca isi asuma responsabilitatile pe care, constitutional,.

Victor Ponta, mesaj video: Draga Crin, si totusi, USL traieste

Victor Ponta a postat pe contul lui de Facebook o inregistrare video intitulata Draga Crin, si care incepe cu primului ministru scriind o scrisoare catre fostul sau coleg de alianta, in care il anunta ca USL traieste.

Victor Ponta nu mai vrea ca tariile produse de persoane fizice sa fie accizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu mai vrea ca tariile produse de persoanele fizice sa mai fie accizate. Seful Executivului a declarat ca Executivul a redactat materialele catre Comisia Europeana pentru a.

VIDEO Iasi: Zeci de mii de credinciosi, la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Victor Ponta, printre cei prezenti

Aproximativ 25. 000 de credinciosi au asistat, sambata, la Iasi, la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, potrivit estimarilor jandarmilor, iar zece persoane au fost transportate la spital cu tensiune scazuta sau deshidratare ca urmare a expunerii la soare. Printre cei prezenti s-a numarat si premierul Victor Ponta, alaturi de sotia sa, Daciana, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, Mihai Gadea si lotul feminin de gimnastica, un selfie de poveste in platoul Antenei 3/ Premierul: Doamna Bitang si doamna Andronescu m-au convins: dublam premiile la gimnastica si la chimie

Mihai Gadea a avut ca invitati in platoul Antenei 3 pe componentele lotului feminin de gimnastica si pe antrenorii Belu si Bitang. Succesul emisiunii a fost intregit insa de prezenta domnului premier Victor Ponta si a candidatelor PSD la europarlamantare, Ecaterina Andronescu si Corina Cretu. Seful guvernului a anuntat ca va dubla premiile gimnastelor si ale olimpicilor la chimie, iar ca fericirea sa fie deplina, Mihai Gadea a propus un selfie de poveste cum nu a mai vazut presa romaneasca, cu el purtator de aparat si lotul de gimnastica alaturi de premierul Ponta.

Victor Ponta: Antibiotice Iasi nu este de vanzare si nici nu va fi

Statul isi va pastra controlul asupra fabricii de medicamente Antibiotice Iasi, care nu se va vinde, a anuntat sambata premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Ponta a solicitat conducerii companiei sa se implice in gasirea unor solutii pentru redresarea Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino.

Daniel Constantin: Poate avem ocazia, chiar la Brasov, ca Victor Ponta sa ia o decizie privind candidatura la prezidentiale

In cadrul unui miting electoral al Aliantei PSD-PC-UNPR desfasurat la Brasov, presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a vorbit despre posibilitatea ca premierul Victor Ponta sa ia o decizie privind.

Pionieri, mandria tarii! Victor Ponta, Daciana Sarbu si intelectualii

Cinismul se combina cu infantilismul in regimul pontocratic. Patriarhul Ion Iliescu ne asigura ca Victor Ponta a invatat mult in acesti ani. Oare? Dar, mai ales, ce anume? Cum sa manipuleze electoratul? Cum sa resuscite protocronismul si Cantarea Romanei? Europarlamentara Daciana Sarbu are mentalitate pioniereasca, raspunde comenzilor partidului parinte drag) in chip voios, prompt si disciplinat. A spus partidul-parinte si sot ca Horia Patapievici si Mircea Mihaies sunt niste niste rai si niste fameni, a reactionat si ea rapid, intr-un discurs la Resita. Se poarta acum, cu exuberanta de soimi ai patriei, mandria de a fi roman.

Victor Ponta i-a cerut lui Cazanciuc sa sesizeze CSM pentru declaratiile lui Basescu privind arestarile

Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii CSM) in cazul presedintelui Traian Basescu, aratand ca a vazut declaratia acestuia prin care spune ca a oprit arestarile in perioada campaniei electorale, dar le da drumul la arestari dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )