Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Antibiotice Iasi nu este de vanzare si nici nu va fi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Antibiotice Iasi nu este de vanzare si nici nu va fi

Statul isi va pastra controlul asupra fabricii de medicamente Antibiotice Iasi, care nu se va vinde, a anuntat sambata premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Ponta a solicitat conducerii companiei sa se implice in gasirea unor solutii pentru redresarea Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino. continuă pe Hotnews

Este un exemplu ca exista si societati de stat care functioneaza bine

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca societatea Antibiotice Iasi nu va fi privatizata, fiind un exemplu ca exista si unitati de stat care functioneaza foarte bine, si a adaugat ca pe baza managementului companiei, impreuna cu Ministerul Sanatatii, se va putea salva Institutul Cantacuzino, transmite Mediafax.

De ce voteaza atatia romani cu Victor Ponta? Si cum poate fi oprit

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Victor Ponta creste in optiunile de vot in comparatie cu toti ceilalti potentiali competitori la alegerile prezidentiale. Cum poate fi explicat acest lucru, in conditiile in care Ponta dovedeste in fiecare zi ca este depasit de functia pe care o detine, ca nu este capabil sa gestioneze nici dosarele economice si, mai grav, nici pe cele de securitate nationala si ca nu il califica nimic pentru cea mai inalta functie in stat? Sa fie un episod de sminteala nationala sau de altceva?.

Iasi: Zeci de mii de credinciosi, la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Victor Ponta, printre cei prezenti

Aproximativ 25. 000 de credinciosi au asistat, sambata, la Iasi, la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, potrivit estimarilor jandarmilor, iar zece persoane au fost transportate la spital cu tensiune scazuta sau deshidratare ca urmare a expunerii la soare. Printre cei prezenti s-a numarat si premierul Victor Ponta, alaturi de sotia sa, Daciana, relateaza Mediafax.

VIDEO Iasi: Zeci de mii de credinciosi, la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Victor Ponta, printre cei prezenti

Aproximativ 25. 000 de credinciosi au asistat, sambata, la Iasi, la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, potrivit estimarilor jandarmilor, iar zece persoane au fost transportate la spital cu tensiune scazuta sau deshidratare ca urmare a expunerii la soare. Printre cei prezenti s-a numarat si premierul Victor Ponta, alaturi de sotia sa, Daciana, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Ii inteleg pe cei care protesteaza, dar Vasluiul inseamna mai mult decat atat

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Vaslui, ca ii intelege pe cei care protesteaza fata de explorarea si exploatarea gazelor de sist, dar a subliniat ca prezenta Chevron in zona este necesara, deoarece judetul are nevoie de investitii. El a recunoscut ca unul dintre motivele pentru care nu a venit in ultimul timp la Vaslui este acela ca anumite televiziuni prietene ar putea profita de prezenta protestarilor pentru a face stiri care sa sperie lumea.

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta

Romania a fost felicitata pentru alocarile suplimentare in domeniul apararii si tara noastra nu se afla in niciun fel de pericol atata timp cat este membra NATO, spune premierul Victor Ponta. Seful.

Victor Ponta a facut o vizita la Vaslui, dar a refuzat sa mearga si la Pungesti. Sa merg la Pungesti ca sa ce?

Premierul Victor Ponta s-a aflat sambata la Vaslui, unde s-a intalnit cu simpatizantii PSD din zona, dar i s-a cerut si demisia de catre membrii Miscarii de rezistenta de la Pungesti, unde compania americana Chevron a inceput operatiunile de explorare a gazelor de sist.

Victor Ponta: De la 1 iulie vor fi eliminate 92 de taxe, pentru a reduce birocratia

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri, la Suceava, ca de la 1 iulie vor fi eliminate 92 de taxe, fara a se crea un impact bugetar important, reducandu-se astfel birocratia si creandu-se facilitati pentru.

Hei-rupism pe drumul Botosani-Suceava. Sute de muncitori s-au spetit sa asfalteze drumul mortii inainte de vizita prim-ministrului Victor Ponta la Botosani

Premierul Victor Ponta a efectuat astazi o vizita de lucru la Botosani. Acesta a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea. Temele principale de discutie abordate de primul ministru la Botosani au fost drumurile Botosani-Suceava, Botosani-Targu Frumos si problema finantarii Spitalului Judetean Mavromati.

Victor Ponta: Pensiile vor fi indexate cu cel putin 4,5% in 2015

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Guvernul are in vedere indexarea, in 2015, a pensiilor mici cu cel putin 4,5 procente. Curtea Constitutionala ne-a spus ca nu avem voie sa indexam cu acelasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )