Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Victorii pentru Chelsea, Liverpool si Manchester City

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victorii pentru Chelsea, Liverpool si Manchester City

Chelsea a ajuns la a 24-a victorie din Premier League, echipa antrenata de Antonio Conte castigand cu 3-1 meciul cu Bournemouth etapa a XXXII-a). Formatia de pe Stamford Bridge este liderul clasamentului, avand un avans de 7 puncte fata de Tottenham. Liverpool s-a impus la limita in partida cu Stoke City, scor 2-1, in timp ce Manchester City a reusit prima victorie dupa patru meciuri, scor 3-1 cu echipa Hull City. continuă pe Hotnews

VIDEO Chelsea - Manchester City 2-1/ Trupa lui Guardiola, iesita din lupta pentru titlul din Premier League

Daca mai avea sperante mici ca poate castiga titlul de campioana din Premier League, Manchester City a clarificat situatia dupa infrangerea cu Chelsea, in urma esecului de pe Stamford Bridge 1-2), cetatenii aflandu-se la 14 puncte in urma liderului ierarhiei. Ramane insa cat de cat aproape Tottenham la 7 puncte de Chelsea).

WTA Charleston: Victorii pentru Irina Camelia Begu, Lucic-Baroni si Lucie Safarova (Rezultatele zilei)

Irina Camelia Begu nu a pierdut vreun game impotriva jucatoarei Cagla Buyukakcay 6-0, 6-0), sportiva noastra obtinand calificarea in turul doi al competitiei americane. Au ajuns in aceeasi faza a turneului si alte nume cunoscute precum: Sara Errani, Anika Beck, Bethanie Mattek-Sands, Zhang Shuai, Mirjana Lucic-Baroni sau Lucie Safarova Rezultatele zilei in material).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )