Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO WTA Roma: Simona Halep vs Kiki Bertens 7-5, 6-1/ Halep, in finala competitiei de la Foro Italico

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Simona Halep vs Kiki Bertens 7-5, 6-1/ Halep, in finala competitiei de la Foro Italico

A treia oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 4 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta reusind sa se califice in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma dupa ce a invins-o pe olandeza Kiki Bertens locul 20 WTA si cap de serie numarul 15). De o ora si 17 minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 7-5, 6-1. Dupa un prim set echilibrat, a sasea favorita a competitiei nu i-a lasat nicio sansa adversarei in partea a doua a meciului si va juca a doua finala consecutiva din acest an, dupa cea de la Madrid castigata cu 7-5, 6-75), 6-2 in fata Kristinei Mladenovic). continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 13:00)

Aflata pentru a treia oara in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, Simona Halep 4 WTA si favorita numarul sase) o va intalni pe olandeza Kiki Bertens locul 20 WTA), cap de serie numarul 15. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei).

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM DIGI SPORT. Halep joaca pentru finala. Vezi SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM DIGI SPORT

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM DIGI SPORTAdversara Simonei Halep in semifinalele turneului de tenis WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, va fi jucatoarea olandeza Kiki.

WTA Roma: Simona Halep vs Anett Kontaveit va incepe la ora 13:00

Simona Halep 4 WTA si cap de serie numarul sase) o va intalni pe Anett Kontaveit Letonia - 68 WTA - sportiva venita din calificari) in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei).

LIVESCORE Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 13:05)

Simona Halep 4 WTA) se afla la un meci distanta de a doua finala consecutiva din acest an. Olandeza Kiki Bertens locul 20 WTA si cap de serie numarul 15) este adversara de care trebuie sa treaca Halep pentru a ajunge in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Partida se va desfasura pe arena centrala a competitiei de la Foro Italico si va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 13:05 ora Romaniei).

LIVESCORE Simona Halep vs Kiki Bertens 4-2

Simona Halep 4 WTA) se afla la un meci distanta de a doua finala consecutiva din acest an. Olandeza Kiki Bertens locul 20 WTA si cap de serie numarul 15) este adversara de care trebuie sa treaca Halep pentru a ajunge in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Partida se va desfasura pe arena centrala a competitiei de la Foro Italico si va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2, Digi 24 si LiveScore pe HotNews. ro.

FINAL Simona Halep vs Kiki Bertens 7-5, 6-1

Simona Halep 4 WTA) se afla la un meci distanta de a doua finala consecutiva din acest an. Olandeza Kiki Bertens locul 20 WTA si cap de serie numarul 15) este adversara de care trebuie sa treaca Halep pentru a ajunge in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Partida se va desfasura pe arena centrala a competitiei de la Foro Italico si va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2, Digi 24 si LiveScore pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, in optimi dupa prima victorie impotriva Laurei Siegemund (6-4, 6-4) - Si-a invins complexul

Filmul disputelor dintre Simona Halep si Laura Siegemund si-a desfasurat la Roma actul cu numarul trei. Dupa doua episoade cu final nefericit, Simona a schimbat desfasuratorul si a bifat prima victorie impotriva complexului nemtesc capatat la Stuttgart n. r. competitie unde Laura a invins-o de doua ori pe Halep). Cu o deplasare buna si cu putine momente de ratacire, Simona a trecut de Laura, 6-4, 6-4, dupa o ora si 39 de minute. Jucatoarea noastra a inchis meciul la a cincea strigare a ratat patru mingi de meci), nelasand ca partida sa ii scape de sub control.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, in semifinale (6-2, 6-4 cu Anett Kontaveit)/ Ceva emotii doar pe finalul setului doi

Jocul Simonei Halep a parut pe PlayStation pana la 6-2, 4-1, moment in care este posibil sa isi facut loc putin relaxarea. Anett Kontaveit Estonia - 68 WTA, venita din calificari) a simtit acest lucru si a produs cateva momente de tenis de calitate. Din fericire, Simona si-a revenit la timp si a inchis setul 6-4) si meciul dupa o ora si 20 de minute. Victoria de vineri o trimite pe Halep in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, faza a competitiei unde a mai ajuns in doua randuri.

WTA Roma: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-6, 6-0/ Halep, in sferturi la Foro Italico

Fara setul al doilea unul in care a gresit mult, a fost nervoasa peste masura si i-a permis adversarei sa isi puna in valoare forta fizica), Simona Halep ar fi stat putin pe teren in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA), intr-o disputa din turul trei al turneului Premier 5 de la Roma. Simona a fost la un nivel inalt in primul si al treilea set 6-1, 6-0), insa oscilanta in al doilea pierdut cu 6-4). In sferturi, Halep va da peste Anett Kontaveit locul 68 WTA, venita din calificari) - jucatoare care le-a eliminat pana acum, printre altele, pe Angelique Kerber si Mirjana Lucic-Baroni. Se actualizeaza.

WTA Roma: Simona Halep, in optimi dupa prima victorie impotriva Laurei Siegemund (6-4, 6-4) - Si-a invins demonii

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Laura Siegemund 29 de ani) se poate lauda cu performanta ca este neinvinsa in fata Simonei Halep in circuitul WTA, dupa cele doua intalniri directe. Simona va avea ocazia sa schimbe statistica miercuri, cele doua intalnindu-se in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe arena Pietrangeli este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )