Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viitorul album al lui Kanye West va contine 8 piese!

Devorator Monden Devorator Monden,
Viitorul album al lui Kanye West va contine 8 piese!

Rapperul american a dezvaluit cu ocazia mai multor interviuri recente ca in decursul anului 2014 isi va lansa un nou album de studio. Kanye West ne-a oferit si in acest an un nou material, Yeezus, lansat in iunie si fiind inclus pe lista celor mai bune albume ale lui 2013. Q-Tip si Rick Rubin vor . continuă pe Devorator Monden

Ne-Yo se intoarce la radacini pe viitorul album: Este un material predominant in stil RB!

Un nou nume este adaugat pe lista mult asteptatelor comebackuri ale anului 2014. Ne-Yo are programata pentru anul viitor lansarea celui de-al saselea album din cariera, titlul materialului nefiind inca dezvaluit. Ceea ce se stie insa, confirmat oficial, este ca artistul se va intoarce la radacinile sale si anume la stilul RB. Ultimul album al .

Olly Murs: Viitorul album trebuie sa fie cel mai bun din cariera mea!

Artistul britanic a dezvaluit in cadrul unui interviu recent ca inceputul anului 2014 va reprezenta pentru el startul lucrului la viitorul sau material de studio, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Albumul va fi inregistrat intr-un studio din New York, Olly Murs precizand faptul ca vrea ca acesta sa fie cel mai bun .

Viitorul album al lui Beyonce va fi monumental! Vezi aici cine a declarat asta!

In decursul anului 2014 Beyonce este asteptata sa isi faca comebackul in peisajul muzical, zvonurile si declaratiile colaboratorilor si surselor apropiate artistei intetindu-se din ce in ce mai mult. Initial, conform unei declaratii date de una dintre sursele din apropierea cantaretei, Beyonce ar fi trebuit sa isi lanseze pe trei decembrie un nou single, fapt .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )