Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vila Simonei Halep a fost construita dupa Casa Alba (FOTO)

B1 B1,
Vila Simonei Halep a fost construita dupa Casa Alba (FOTO)

Vila din Constanta a Simonei Halep a fost construita dupa Casa Alba, imobilul fiind un obiectiv turistic in localitate. Locuinta este de tipul D+P+1, constructia acesteia demarand in anul 2015 si. continuă pe B1

Vila Simonei Halep, construita dupa Casa Alba. Cat a investit jucatoarea de tenis

Cu o avere de 26. 792$, adunata in 12 ani de evolutii marete pe terenurile din circuitul profesionist, dintre care suma de 5. 777$ a fost castigata doar in 2018, jucatoarea de tenis Simona Halep 26 ani,.

Caru' cu vedete: Noua ani de la moartea Regelui Muzicii Pop; Vila Simonei Halep, construita dupa Casa Alba. Campioana si-a schimbat brandul, de la Halep la SH

Brigitte Nielsen a nascut o fetita, la varsta de 54 de ani. Fostul model mai are patru baieti Fostul model Brigitte Nielsen, cunoscuta si pentru cateva roluri in comedii si filme de. Trupa Black Eyed Peas va concerta vara aceasta in Romania Trupa americana Black Eyed Peas va sustine un concert la Festivalul Untold, care se va desfasura intre 2 si 5 august la.

George Harabagiu, coordonatorul online al PSD dat afara de Dragnea pentru fake news-ul cu huiduirea Simonei Halep, spune ca a cerut azil politic n Israel de frica statului paralel: Sunt dispus sa renunt la cetatenia romana, pentru ca n aceasta tara Secur

George Harabagiu, cel dat afara de Liviu Dragnea din functia de coordonator online al PSD dupa fake news-ul cu huiduirea Simonei Halep, spune intr-un mesaj postat zilele trecute pe Facebook ca ii este frica de Romania lui Iohannis si de statul paralel, si de aceea a decis sa solicite Ambasadei Israelului in Romania azil politic. Harabagiu a fost cel indicat drept autorul operatiunii de raspandire, in randul organizatiilor PSD, a stirii false conform careia Simona Halep a cea fost huiduita Arena Nationala, si nu Gabriela Firea.

Accident feroviar. Cel putin 26 de persoane au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat - VIDEO

Cel putin 26 de persoane au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat in Austria. in tren se aflau 80 de persoane, printre care mai multi elevi. Incidentul a avut loc in apropierea St. Polten, la vest de.

Jurnalistii americani, extrem de increzatori in viitorul Simonei Halep. Va putea castiga la Wimbledon

Simona Halep a dovedit lumii intregi ca este cea mai buna jucatoare de tenis, dupa ce a castigat Roland Garros-ul. Tenismena nu vrea sa se opreasca aici si isi doreste tot mai multe victorii.

Nu mi s-a intamplat asta in 60 de ani! Ion Tiriac explica de ce a plecat din loja de la Roland Garros, dupa victoria Simonei Halep

Ion Tiriac a explicat de ce a parasit loja de la Roland Garros, inaintea ca Simona Halep sa primeasca trofeul castigat pe 9 iunie.

Responsabilul campaniei de denigrare a Simonei Halep pe Facebook spune ca a cerut azil politic in Israel: Sunt dispus sa renunt la cetatenia romana

George Harabagiu, responsabilul campaniei online care a scandalizat o tara intreaga prin materiale de propaganda din care reiesea ca Simona Halep ar fi fost huiduita pe Arena Nationala, sustine ca a cerut azil politic in Israel.

PSD-istul din spatele campaniei denigratoare la adresa Simonei Halep cere AZIL POLITIC in Israel: Mi-e frica de Romania lui Iohannis

George Harabagiu, autorul postarilor denigratoare despre Simona Halep, fostul coordonator online al PSD, a anuntat ca cere azil politic in Israel pentru ca se teme de Romania lui Iohannis. Mi-e frica de.

Obiectivul Simonei Halep pentru restul sezonului

Simona Halep ar fi trebuit sa evolueze in aceasta saptamana la turneul de la Eastbourne, dar lidera mondiala s-a retras din cauza unor probleme de sanatate.

EXPLOZIE in Germania: 24 de persoane au fost ranite dupa ce o cladire a fost distrusa (VIDEO)

Aproximativ 24 de persoane au fost ranite, dintre care patru sunt in stare grava, dupa ce o casa a fost distrusa de o explozie din orasul Wuppertal, Germania. Astfel, autoritatile au demarat o ancheta .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )