Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violatorii din Vaslui vor fi mutati la penitenciar

Antena3 Antena3,
Violatorii din Vaslui vor fi mutati la penitenciar

Cei sapte tineri din Vaslui, care au fost condamnati, ieri, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, pentru ca au violat in grup o fata de 18 ani, vor fi mutati la. continuă pe Antena3

Sebastian Bodu, despre violatorii din Vaslui: Nu e nevoie de castrare chimica intrucat astia nu mai ies oameni intregi din inchisoare

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu reactioneaza dupa ce au fost date condamnarile in cazul fetei din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi. Bodu este de parere ca nu este nevoie de castrare chimica.

Zi decisiva pentru violatorii din Vaslui! Cei sapte agresori isi primesc astazi sentinta

Cei sapte violatori din Vaslui afla astazi sentinta judecatorilor, insa decizia nu este definitiva. Chiar si asa, cei sapte ar putea ajunge dupa gratii pentru ca procurorii au cerut inclusiv arestarea.

SENTINTA pentru violatorii din Vaslui. 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru tanarul care a premeditat violul

00 -SENTINTA VIOL VASLUI: Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru.

Ce au putut sa faca violatorii din Vaslui cu o noapte inainte sa fie arestati

Ionut Surleac si Silviu Burada, doi dintre violatorii care au primit cele mai mari pedepse, au fost la nunta cu o noapte inainte de a fi trimisi dupa gratii. Surorile acestora s-au maritat, una in Valeni, alta in Vaslui,.

Unul din violatorii din Vaslui a vrut sa se sinucida. Cumnata unuia dintre condamnati: Paul Burlacu a vrut sa se spanzure

Unul dintre violatorii din Vaslui, Paul Burlacu, a vrut sa-si puna capat zilelor de disperare ca va fi condamnat, a precizat, luni, una dintre rudele celor care au ajuns dupa gratii pentru ca au batjocorit o.

Motivele pentru care au fost arestati cei sapte violatori din Vaslui imediat dupa pronuntarea condamnarilor

Decizia judecatorilor de luni, 17 august, de a dispune inlocuirea controlului judiciar cu masura arestarii preventive, dupa pronuntarea condamnarilor celor sapte violatori a fost una neasteptata, avand in vedere ca aceeasi instanta a decis in urma cu patru luni eliberarea din arest a trei dintre inculpati. Printre temeiurile aratate de instanta la rearestare se indica faptul ca acestia au incercat sa influenteze martorii si sa altereze probe.

Proba surpriza impotriva celor sapte violatori din Vaslui: martorul ocular care a refuzat sa participe la viol

Ziarul Adevarul va prezinta in exclusivitate dovezile care atesta ca eleva din Vaslui a fost violata de cei sapte tineri si nu au fost acte sexuale consimtite, asa cum au sustinut patru dintre inculpati. Un al optulea tanar, prieten cu violatorii, a fost martor la violul din 10 noiembrie, insa a refuzat sa participe.

EXCLUSIV Proba-surpriza impotriva celor sapte violatori din Vaslui: martorul ocular care a refuzat sa participe la viol

Ziarul Adevarul va prezinta in exclusivitate dovezile care atesta ca eleva din Vaslui a fost violata de cei sapte tineri si nu au fost acte sexuale consimtite, asa cum au sustinut patru dintre inculpati. Un al optulea tanar, prieten cu violatorii, a fost martor la violul din 10 noiembrie, insa a refuzat sa participe.

Primire-surpriza la penitenciar pentru cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte violatori din Valeni au avut parte de un tratament dur din partea detinutilor de la Penitenciarul Vaslui, care au inceput sa ii huiduie imediat ce au ajuns in spatele gratiilor. Potrivit cancan. ro,.

Masuri speciale, in cazul celor sapte violatori din Vaslui: Politistii supravegheaza casa fetei. Fortele de ordine au fost suplimentate la penitenciarul unde inculpatii vor executa pedeapsa

Politistii din Vaslui au luat masuri speciale in cazul familiei fetei violate de cei sapte barbati condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, informeaza B1 TV. Fata locuieste in prezent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )