Libnet.ro
UNICEF

06:00

Violenta extrema la Cluj: Un adolescent a fost batut cu bestialitate de alti doi tineri. Agresorii au fost retinuti(VIDEO)

B1 B1,
Violenta extrema la Cluj: Un adolescent a fost batut cu bestialitate de alti doi tineri. Agresorii au fost retinuti(VIDEO)

00 Agresorii adolescentului din Cluj au fost retinuti. intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, Carmen Jucan, purtator de cuvant IPJ Cluj, a declarat ca agresorii au. continuă pe B1

Violenta extrema la Cluj: Un adolescent a fost batut cu bestialitate de alti doi tineri(VIDEO)

Imagini socante desprinse parca dintr-o runda a unui meci de box. Totul organizat, se intampla la Cluj-Napoca. Numai ca nu exista arbitru, ci doar o victima care nu mai are putere sa reactioneze sub.

VIDEO Huliganii n-au disparut din Anglia, un fan a fost batut in tribune la West Ham cu Astra. Victima ar fi un roman

Un fan a fost batut in tribuna de alt suporter, joi seara, in timpul meciului dintre echipele West Ham United si Astra Giurgiu, iar Daily Mail scrie sa este posibil ca persoana agresata sa fi fost un sustinator al campioanei Romaniei.

IMAGINI DE O VIOLENTA RARA: Un suporter roman, batut in tribunele Stadionului Olimpic din Londra in timpul meciului West Ham - Astra. Stewarzii nu au avut nicio reactie (VIDEO)

Bataie in toata regula in timpul meciului dintre West Ham si Astra din playofful Europa League. Un spectator a fost batut de suporterii din jurul sau, in timp ce stewarzii de pe stadion priveau.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )