Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: El este presedintele zero!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: El este presedintele zero!

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca seful statului, Klaus Iohannis, este un presedinte zero pentru romani si pentru Romania. Liderul PSD a declarat marti, in cadrul unei. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis Un fost presedinte CCR a confirmat ca procedura e posibila, cu doar cateva saptamani ramase pana la prezidentiale, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, a confirmat, in direct pe B1 TV, ca presedintele poate fi suspendat din functie, desi mai sunt putin peste doua saptamani ramase pana la alegerile.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Iohannis: Sunt convinsa ca urmareste acum cu ingrijorare criza in care a aruncat Romania

Dupa ce a picat Guvernul pe care il conducea si a fost data jos din functia de premier, Viorica Dancila lanseaza o serie de ironii la adresapresedinteluiKlaus Iohannis. Sunt convinsa ca.

Dancila explica de ce s-a razgandit: Daca suspenzi si presedintele, avem guvern interimar, nu se poate face o majoritate, atunci... Pentru mine primeaza interesul national! (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat, pentru ca a incalcat Constitutia si a ignorat deciziile Curtii Constitutionale. Totusi, legea nu-i mai permite sa demareze.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, duminica seara, ca social-democratii iau in calcul sus.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Viorica Dancila: Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si toate acestea ne costa pe noi ca tara

Viorica Dancila a declarat, luni, la DC News, ca presedintele Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si saboteza Romania pe plan extern incercand sa stopezenumirea unui comisar propus de.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )