Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, duminica seara, ca social-democratii iau in calcul sus. continuă pe România Liberă

Dancila: Luam in calcul si suspendarea presedintelui

Premierul Viorica Dancila afirma ca ia in calcul varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, pe motiv ca nu respecta Constitutia. Avem acest instrument, o sa discut cu colegii mei, luam in calcul si suspendarea presedintelui pentru ca atata timp cat ceri fiecarui cetatean sa respecte Constitutia, nu poate ca cel care trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti sa incalce legea fundamentala, sustine Dancila.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis Un fost presedinte CCR a confirmat ca procedura e posibila, cu doar cateva saptamani ramase pana la prezidentiale, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, a confirmat, in direct pe B1 TV, ca presedintele poate fi suspendat din functie, desi mai sunt putin peste doua saptamani ramase pana la alegerile.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Dancila, la Antena 3: Luam in calcul si suspendarea presedintelui

Sefa PSD Viorica Dancila, candidata la alegerile prezidentiale, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca nu respecta Constitutia, si ca va discuta cu liderii partidului aceasta posibilitate.

Gabriel Oprea se intoarce. PSD ar putea fuziona cu UNPR. Dancila: Luam in calcul acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat ca este si dorintaUNPR, formatiune condusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea, sa fuzioneze cuPSD, dar ca aceasta solicitare va fi decisa de membrii Comitetului Executiv National al PSD. Luam in calcul acest lucru, a adaugat Dancila, potrivit Mediafax.

Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

Rares Bogdan a avut o reactie acida dupa ce a vazut declaratiile pe care premierul demis Viorica Dancila le-a facut duminica seara, la un post TV. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si toate acestea ne costa pe noi ca tara

Viorica Dancila a declarat, luni, la DC News, ca presedintele Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si saboteza Romania pe plan extern incercand sa stopezenumirea unui comisar propus de.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul nipon Shinzo Abe in Japonia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, se va intalni luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, cu prim-ministrul nipon Shinzo Abe. in cadrul intalnirii, seful statului va discuta cu.

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, luni si marti, unde va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni si marti, la Tokyo, in Japonia, unde va participa la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei. Totodata, seful statului va avea mai multe intalniri bilaterale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )