Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat. Nu de indata pentru ca am vazut ce inseamna asta la presedintele Iohannis

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat. Nu de indata pentru ca am vazut ce inseamna asta la presedintele Iohannis

Presedintele PSD Viorica Dancila va sustine miercuri seara de la ora 20. 00 o declaratie de presa la sediul partidului din Soseaua Kiseleff. Premierul va vorbit probabil despre motivarea deciziei CCR prin care presedintele Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministrii PSD. continuă pe Adevărul

Dancila: CCR a dat dreptate Guvernului. ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat

Premierul Viorica Dancila a declarat ca judecatorii Curtii Constitutionale au dat dreptate Guvernului prin ultimele decizii si i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa numeasca ministri interimari imediat.

Dancila: ii cer presedintelui Iohannis sa semneze imediat, nu de indata, numirile ministrilor

Premierul Viorica Dancila i-a cerut miercuri presedintelui Iohannis sa semneze imediat, nu de indata.

Viorica Dancila: Presedintele sa numeasca interimarii imediat, nu de indata. Sa ia o scurta pauza de la poze

Presedintele PSD,actualul premierViorica Dancila, a criticat pozitia presedintelui Klaus Iohannis de a nu numi ministrii interimari, adaugand ca Opozitia fuge de propria motiune. Dupa ce.

Dancila: Facem o noua propunere de comisar. Despre invitatia lui Iohannis la consultari: Vin de indata, acelasi de indata cu care presedintele a decis sa numeasca ministrii interimari (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va face o alta propunere de comisar european, in locul Rovanei Plumb. Cat despre invitatia la consultari, lansata de Klaus Iohannis, premierul a sustinut ca va onora invitatia la.

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri.

Iohannis o convoaca la Cotroceni pe Viorica Dancila pe tema nominalizarii comisarului european: O problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, pe tema nominalizarii comisarului european, o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman. Demersul presedintelui vine la patru zile de la decizia Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European de a respinge candidatura Rovanei Plumb din cauza unui conflict de interese, procedura fiind suspendata.

Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria. Ce li s-a cerut studentilor

Viorica Dancila participa, marti, la deschiderea facultatii de Stiinte si Inginerie Alexandria din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, pe care a terminat-o si ea. Ce li s-a cerut studentilor? Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria Viorica Dancila si-a facut aparitia, marti, 1 octombrie, de la ora 14:00, .

VIORICA DANCILA: Opozitia fuge de propria motiune

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca opozitia fuge de propria motiune.

VIORICA DANCILA: Opozitia vrea sa vina cu orice pret la guvernare

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, ca i se pare de neinteles atitudinea opozitie care vrea sa vina la guvernare, dar nu doreste ca votul pentru motiunea de cenzura sa fie dat sambata. Primul ministru crede ca acest lucru este jignitor pentru romanii care lucreaza inclusiv sambata si duminica si arata lipsa de seriozitate a semnatarilor motiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )