Libnet.ro
UNICEF

05:00

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb. continuă pe Adevărul

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Viorica Dancila: Mihai Fifor este un candidat potrivit pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca Mihai Fifor ar putea fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, insa exista si alte optiuni care ar urma sa fie discutate in sedinta.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de marti, a declarat, la Ploiesti, premierul.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Viorica Dancila: Fifior e un candidat potrivit pentru postul de comisar european

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri.

Dancila: Facem o noua propunere de comisar. Despre invitatia lui Iohannis la consultari: Vin de indata, acelasi de indata cu care presedintele a decis sa numeasca ministrii interimari (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va face o alta propunere de comisar european, in locul Rovanei Plumb. Cat despre invitatia la consultari, lansata de Klaus Iohannis, premierul a sustinut ca va onora invitatia la.

MIHAI FIFOR RECLAMA UN FAKE NEWS DESPRE DATORIA TARII: Valoarea datoriei guvernamentale nu a crescut cu 100 de miliarde, ci doar cu 54

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, reclama, duminica, un fake news despre datoria tarii, acuzand Opozitia ca vorbeste despre o datorie de o suta de miliarde de euro, cand, de fapt, datoria, ar fi de 54 de miliarde de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )