Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Dancila trimite Corpul de control la Tarom si Transporturi, dupa ce fostul director a reclamat ca ministrul Cuc i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura

Premierul demis Viorica Dancila anunta ca a dispus Corpului de Control sa inceapa verificari la Ministerul Transporturilor si la TAROM, in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Directorul demis al Tarom, Madalina Mezei, declara pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina aeronavele Tarom la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca unii parlamentari sa nu poata ajunge la vot.

Premierul Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM

Premierul Viorica Dancila a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului inceperea unei actiuni de control la Ministerul Transporturilor si la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S. , in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana, dupa ce presedintele Klaus iohannis i-a i-a spus Ursulei von der Leyen ca nu va accepta o propunere de comisar european din partea unui guvern demis. Dancila.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

Viorica Dancila, cu TRANSLATOR la IAR Ghimbav: Ati fost europarlamentar 10 ani si aveti nevoie de traducator pentru limba engleza? (VIDEO)

Premierul demis al Romaniei, Viorica Dancila, a mers, vineri, la fabrica IAR Ghimbav, judetul Brasov. Dupa ce a reprezentat Romania la Bruxelles timp de doua mandate de europarlamentar, sefa PSD are nevoie de.

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce a preluat functia de secretar general adjunct al NATO: Aceasta numire onoreaza Romania

Mircea Geoana si-a preluat joi functia de secretar general adjunct al NATO, inlocuind-o pe americanca Rose Gottemoeller. Liderul PSD, Viorica Dancila, l-a felicitat pe pe Geoana pentru ca a reusit sa obtina.

Viorica Dancila iese la atac: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, dupa ce a aruncat tara in blocaje si impasuri

Premierul demis, Viorica Dancila, critica plecarea presedinteluiKlaus Iohannis la Bruxelles,joi si vineri, unde va participa la reuniunea Consiliului European, aratand ca acesta da dovada de.

Liderul PSD, Viorica Dancila, raspuns pentru Iohannis dupa desemnarea noului premier: PSD nu va vota Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa astazi, 15 octombrie 2019, incepand cu ora 18. 30, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )