Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep, despre meciul din semifinale: E o provocare mare pentru mine, dar il voi trata ca pe unul normal

Simona Halep a facut senzatie si la conferinta de presa de dupa partida din sferturile Grand Slam-ului de la Wimbledon. A venit destinsa la discutia cu jurnalistii, iar la intrebarea unui om de presa si-a permis si o mica gluma.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Viorica Dancila, mesaj pentru Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon: Felicitari campioanei noastre pentru meciul exceptional

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru Simona Halep, la scurt timp dupa ce aceasta a invins-o in semifinala de la Wimbledon pe Elina Svitolina.

Dancila: Multumim, Simona, pentru inca o fila in istoria sportului romanesc

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, intr-o postare pe Facebook, felicitari Simonei Halep pentru .

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

CU GANDUL LA REMANIEREA UNOR MINISTRI, Viorica Dancila nu exclude candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, pentru prima data, disponibilitatea sa de a candida la alegerile prezidentiale al caror prim tur va avea loc in 10 noiembrie. Dancila a spus: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul. Daca nu exista o alta optiune care sa ne duca in turul 2 si sa castigam, nu voi da inapoi. Nu vreau sa dau impresia ca sunt un om las.

Val de ironii dupa ce Dancila a felicitat-o, pe Facebook, pe Simona Halep: Stiti macar in ce tara se tine Wimbledon-ul?

Felicitarile pentru Simona Halep, postate pe Facebook de Viorica Dancila, au provocat un val de ironii la adresa premierului, comentatorii intreband-o ironic daca Liviu Dragnea a vazut si el meciul sau daca victoria Simonei era in programul de guvernare.

Val de ironii pe Facebook dupa ce Dancila a felicitat-o pe Halep:Am scos tara din noroie si am pus-o pe harta la Wimbledon!

Mesajul prin care premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Wimbledon a starnit o sumedenie de ironii si critici, multi acuzand-o pe Dancila ca se foloseste de reusitele sportivei pentru a-si spori capitalul de imagine inaintea alegerilor prezidentiale.

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )