Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila: Vrem ca la alegerile prezidentiale sa aratam ca PSD este un partid cu adevarat puternic si sustinut de cetatenii tarii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Vrem ca la alegerile prezidentiale sa aratam ca PSD este un partid cu adevarat puternic si sustinut de cetatenii tarii

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a declarat vineri, la Galati, ca reluarea dialogului cu cetatenii devine o prioritate pentru noua conducere a PSD, care are in vedere. continuă pe Antena3

Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat.

Viorica Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu vor indeplini obiectivele la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri seara, la Tulcea, ca va cere demisia tuturor presedintilor organizatiilor care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la alegerile.

Decizie oficiala. Cand vor avea loc alegerile prezidentiale

Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu Buica a declarat, marti, pentru Mediafax, ca a avut o discutie cu premierul Viorica Dancila, iar alegerile prezidentiale urmeaza sa se desfasorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si pe 24 noiembrie, al doilea tur. Astfel, campania electorala va debuta pe 10 octombrie.

Breaking News. Dancila a anuntat lista candidatilor la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidenti.

Dancila a anuntat lista PSD-istilor testati pentru prezidentiale: Plus Tariceanu si un candidat independent (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, intr-o conferinta la Braila, ca patru PSD-isti sunt masurati in sondajele partidului pentru a determina candidatul la alegerile prezidentiale. Este vorba despre Eugen.

Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu-si vor atinge targetul la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca va cere demisia tuturor sefilor de organizatii judetene care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la prezidentiale, in cazul in care partidul va pierde.

Viorica Dancila se intalneste azi cu liderii PSD din Braila, Galati si Tulcea. Premierul a dezvaluit lista cu candidatii masurati in sondaje pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se intalneste azi cu Comitetul Executiv Judetean din Braila, Galati si Tulcea, in trei intalniri separate. Alaturi de premier participa presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici si secretarul general al PSD Mihai Fifor.

Seful AEP anunta data alegerilor prezidentiale: primul tur pe 10 noiembrie, al doilea pe 24 noiembrie

Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu Buica a declarat, marti, ca a avut o discutie cu premierul Viorica Dancila, iar alegerile prezidentiale urmeaza sa se desfasorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur.

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

Viorica Dancila se dezice de proiectul propriilor colegi: Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii. Este opinia unor deputati

Viorica Dancila se delimiteaza de Proiectul de lege prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii si bunicii Aceastaa declarat, vineri, ca nu este de acord cu proiectul de lege prin care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )