Libnet.ro
UNICEF

17:30

Breaking News. Dancila a anuntat lista candidatilor la alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Breaking News. Dancila a anuntat lista candidatilor la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidenti. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila: Vrem ca la alegerile prezidentiale sa aratam ca PSD este un partid cu adevarat puternic si sustinut de cetatenii tarii

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a declarat vineri, la Galati, ca reluarea dialogului cu cetatenii devine o prioritate pentru noua conducere a PSD, care are in vedere.

Dancila a anuntat lista PSD-istilor testati pentru prezidentiale: Plus Tariceanu si un candidat independent (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, intr-o conferinta la Braila, ca patru PSD-isti sunt masurati in sondajele partidului pentru a determina candidatul la alegerile prezidentiale. Este vorba despre Eugen.

Decizie oficiala. Cand vor avea loc alegerile prezidentiale

Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu Buica a declarat, marti, pentru Mediafax, ca a avut o discutie cu premierul Viorica Dancila, iar alegerile prezidentiale urmeaza sa se desfasorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si pe 24 noiembrie, al doilea tur. Astfel, campania electorala va debuta pe 10 octombrie.

Robert Negoita: PSD pierde alegerile prezidentiale si cu Papa Francisc

Robert Negoita a declarat la un post de televiziune ca PSD nu ar castiga alegerile prezidentiale nici daca Papa Francisc ar candida pentru partid. La vizita Papei Francisc am vazut totusi o reactie.

Liviu Plesoianu, anunt penru romani: Voi candida la alegerile prezidentiale din acest an!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a precizat ca isi doreste si ca va candida la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, indiferent de atacurile pe care le-a primit sau le va primi de la colegii sai, si nu.

Liviu Plesoianu, anunt pentru romani: Voi candida la alegerile prezidentiale din acest an!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a precizat ca isi doreste si ca va candida la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, indiferent de atacurile pe care le-a primit sau le va primi de la colegii sai, si nu.

Eugen Teodorovici vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Anuntul facut de ministrul Finantelor, la Antena 3: Nu am o problema sa ma lupt cu orice contracandidat

Eugen Teodorovici a vorbit la Punctul de intalnire despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale. Ministrul Finantelor susaine ca este dorinta lui aceasta si nu ii este teama sa se lupte cu.

VIORCA DANCILA: incepem evaluarea pe fiecare minister in parte

ACTUALIZARE Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, astazi, ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat independent. ---- Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca de saptamana viitoare va incepe o evaluare pe fiecare minister in parte si, ulterior, la finalul analizei, se va decide care ministri vor fi remaniati si care vor ramane in functie.

Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu-si vor atinge targetul la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca va cere demisia tuturor sefilor de organizatii judetene care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la prezidentiale, in cazul in care partidul va pierde.

Surse AEP: Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 10 si pe 24 noiembrie

Potrivit unor surse aleAutoritatiiElectorale Permanente, data alegerilor prezidentiale va fi 10 noiembrie pentru primul tur, iar pentru cel de-al doilea sur data va fi, 24 noiembrie. in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,309 seconds )