Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIRALUL ZILEI! Gestul unui tanar pentru iubita lui a impresionat pe toata lumea: Ea nu a fost de acord, dar stiam ca o dor picioarele (FOTO)

B1 B1,
VIRALUL ZILEI! Gestul unui tanar pentru iubita lui a impresionat pe toata lumea: Ea nu a fost de acord, dar stiam ca o dor picioarele (FOTO)

Gestul impresionant al unui tanar, la metroul din Bucuresti, a devenit viral pe internet. Sambata seara, pe peron la Universitate, un tanar domn a readus, in prim plan, cavalerismul, arata Terra. continuă pe B1

Gestul unui tanar pentru iubita lui i-a impresionat pe internauti. S-a intamplat la metrou, la Universitate. Acum toata lumea il cauta pentru a fi premiat

Un tanar a demonstrat ca are bune maniere si ca e un adevarat cavaler. Dupa mai multe ore petrecute in oras, in care prietena lui a stat pe tocuri, a insistat sa-i ofere incaltarile lui. Astfel,.

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si.

Gestul impresionant al unui tanar, in metroul din Bucuresti, devenit viral pe internet. Prietena mea nu a fost de acord cu asta

O fotografie de pe un peron al Capitalei a impanzit de-a dreptul internetul. Poza in cauza a reusit sa trezeasca, pentru unii nostalgia, pentru altii amuzamentul. Ce gest a facut un tanar domn pentru prietena lui? Gestul unui tanar care a cucerit internetul. Ce i-a facut prietenei pe peron? Doi tineri au fost fotografiati in .

Aventurile penale ale unui tanar de 17 ani din Alba Iulia. A furat trei masini si a vrut sa sustraga inca trei

Politistii din Alba Iulia l-au retinut pe un tanar din municipiu, care este cercetat pentru mai mute fapte de tentativa de furt si furt de autoturisme. in decursul a zece zile, acesta ar fi furat, din Alba Iulia, trei autoturisme si ar fi incercat sa fure alte trei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )