Libnet.ro
UNICEF

21:30

Virgil Iantu vorbeste despre Ieri si azi, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Virgil Iantu vorbeste despre Ieri si azi, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Virgil Iantu 44 de ani) va fi prezent in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre concertul simfonic pe care il va sustine, alaturi de Orchestra de Tineret, dar si despre albumul Ieri si azi. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante declaratii. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.30: Ludovic Orban, vicepresedinte PNL, despre cat va mai supravietui Victor Ponta la Guvern

Ludovic Orban, vicepresedintele Partidului National Liberal, explica la Adevarul Live cat va mai rezista premierul Victor Ponta in fruntea executivului si ce are de gand sa faca opozitia in acest sens.

Adevarul Live, ora 11.00/ Cartianu despre ce a cautat Ponta in clubul dictatorilor

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live prezenta lui Victor Ponta in clubul dictatorilor de la ceremonia de deschidere a unui eveniment sportiv in Baku, capitala Azerbaidjanului.

Adevarul Live, ora 12.00. Ponta ne scrie din Turcia: Ma voi intoarce mai puternic

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza la Adevarul Live fuga sanitara a premierului Victor Ponta in Turcia, unde s-a operat la genunchi.

Legea junglei din Delta Dunarii. Cine si cum poate salva paradisul in pericol, la Adevarul Live, de la 11.00

Romania nu este doar dependenta de Dunare si n-are doar o legatura istorica aproape indestructibila cu aceasta apa. Romania poate fi, mai gratuit decat ne-am astepta, principalul beneficiar pe termen lung al acestui dar al naturii. Cum putem fi beneficiari de lunga durata ai Dunarii si Deltei Dunarii ne spun, la Adevarul Live, de la 11. 00, Ioana Cenusa si Adriana Trocea, specialist comunicare WWF Romania.

Bac 2015. George Trifan, profesor de Informatica la ICHB, explica subiectele de la evaluarea competentelor digitale, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Circa 130. 000 de elevi din clasele a XII-a sustin, in perioada 15-19 iunie, Evaluarea competentelor digitale, si anume proba D a examenului de Bacalaureat. Adevarul Live il are ca invitat, de la ora 14. 00, pe George Trifan, profesor de Informatica laLiceul Teoretic International de Informatica Bucuresti ICHB), pentru a explica cum se rezolva acest tip de subiecte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )