Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Virgil Musta, medic primar boli infectioase: Nu exista o schema nationala de tratament pentru pacientii cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Dr. Virgil Musta, medic primar boli infectioase: Nu exista o schema nationala de tratament pentru pacientii cu coronavirus

Dr. Virgil Musta, medic primar boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit la Antena 3 despre schema de tratament folosita la bolnavii cu COVID - 19. continuă pe Antena3

Mesajul dur al unui medic de la Spitalul de Boli Infectioase. Nu sunt masti! Avem promisiuni, dar stim si ca autostrazile din Romania se fac cu promisiuni

Medicul iesean Mihea Hurmuzache, de la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, sustine ca unitatea sanitara la care ajung toti suspectii de Covid-19 din regiunea Moldovei nu are, in acest moment, suficiente materiale sanitare pentru a gestiona situatia. El sustine ca sase angajati ai spitalului care au intrat in contact cu un pacient se afla in izolare la domiciliu.

Doi politicieni internati cu coronavirus la clinica de boli infectioase din Timisoara au fost testati negativ

Doi dintre cei trei lideri din judetul Hunedoara ai Partidului National Liberal, internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, au fost testati negativ.

Antibiotice Iasi ajuta Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Institutul National de Boli Infectioase Matei Balsdin Bucuresti, principalul pol pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19, va primi din partea Antibiotice Iasi suma de 250. 000 lei, se arata intr-un comunicat remis Redactie noastre.

Marcela Vilcan, asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean: impartasesc cu toti o experienta in speranta ca veti intelegeRepet la nesfarsit Tatal Nostru. Toata pielea ma strange, dar ce conteaza?

Marcela Vilcan, asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emotionant, in contextul raspandirii coronavirusului. Ea face apel la toti.

Doi medici din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, confirmati cu coronavirus

Doi medici de la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati, joi, cu coronavirus, a anuntat Biroul de presa al unitatii medicale.

SpitalulGomoiu preia copiii cu boli infectioase care se prezentau in mod normal la SpitalulBabes

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, ca Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu incepe sa preia copiii cu boli infectioase care in mod normal se prezentau la Spitalul Clinic Dr. Victor Babes, unitate care acum preia cu prioritate pacienti adulti si copii infectati cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )