Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vizual: cele patru grafice care explica de ce Steve Ballmer paraseste pozitia de CEO la Microsoft

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vizual: cele patru grafice care explica de ce Steve Ballmer paraseste pozitia de CEO la Microsoft

Microsoft a aruncat bomba vineri , anuntand ca Steve Ballmer, CEO al companiei din anul 2000, va parasi pozitia in urmatorul an. Desi este neclar daca Ballmer a ajuns la aceasta decizie de unul singur sau fortat, este vizibil faptul ca. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Ce urmeaza pentru Microsoft dupa era Steve Ballmer, o perioada in care compania mai mult a ratat decat a marcat

Steve Ballmer a anuntat ca peste un an se va retrage de la sefia Microsoft, iar Bursa a reactionat pozitiv, actiunile crescand instant cu 10%. Nu e de mirare, fiindca Microsoft, desi a dus-o bine financiar, a ratat multe ocazii pe piete precum smartphone si tableta si a inregistrat esecuri rasunatoare cu Windows Vista sau cu Zune. Ce urmeaza pentru Microsoft si care au fost cele mai spumoase momente din era Ballmer puteti vedea in articol.

Celalalt esec al Microsoft sub domnia lui Steve Ballmer: Windows Mobile

Steve Ballmer va pleca de la Microsoft intr-un an de zile. El a admis ca cel mai mare regret al sau e Windows Vista, dar cum ramane cu celalalt? E vorba de Windows Mobile, sistemul de operare in care Microsoft a crezut prea mult si care a esuat imediat ce iPhone a aparut.

Steve Ballmer pleaca din fruntea Microsoft

Directorul general de la Microsoft, Steve Ballmer, a anuntat vineri ca se va retrage din functie in urmatoarele 12 luni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )