Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vlad Chiriches s-a accidentat din nou!

Online Sport Online Sport,
Vlad Chiriches s-a accidentat din nou!

Fundasul Vlad Chiriches traieste un nou episod din cosmarul accidentarilor cu repetitie. continuă pe Online Sport

Sport Report: Juan Martin del Potro este pregatit sa revina din nou dupa o accidentare

Uriasul bland va fi curand printre noi din nou, cu forehandurile si serviciile lui monstruoase, daca lucrurile nu vor merge oribil de rau. in cazul lui Del Potro, cel mai rau caz este oricand posibil. Starul argentinian este pe tablou la apropiatul Madrid Masters 5-12 mai). in afara de o revenire nereusita din februarie, va fi primul turneu al indragitului maestru de 1,98 m dupa cel din octombrie, la care si-a fracturat un genunchi.

Carnea de porc si de pasare se scumpeste din nou, cu 30-40% / in ultimele saptamani, pretul carnii a crescut cu 20% (Asociatie)

Pretul carnii de porc si de pasare a crescut cu 20% in ultimele doua saptamani si va creste din nou, cu inca 30-40%, atingand cote alarmante pentru buzunarul romanului, avertizeaza Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania.

Traian Basescu, din nou in fata judecatorilor. Fostul presedinte, urmarit penal

Update:Instanta supremaredeschidere urmarire penala pe numele lui Traian Basescu intr-un dosarcareeste din perioada cand acesta era primar al Capitalei Stirea initiala:Fostul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )