Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vlad Moisescu a fost exclus din PNL

Adevărul Adevărul,
Vlad Moisescu a fost exclus din PNL

Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1 a decis in aceasta seara excluderea din partid al lui Vlad Moisescu, fost vicepresedinte al PNL si fost presedinte al PNL Sector 1 si a altor 12 persoane. continuă pe Adevărul

Vlad Moisescu, exclus din PNL in timp ce se afla in emisiunea Sub semnul ...

Filiala PNL Sector 1 a decis, miercuri seara, excluderea din partid a lui Vlad Moisescu, apropiat al primarului Andrei Chiliman si unul dintre fondatorii platformei Initiativa Romania Liberala, potrivit evz. ro. PNL Sector 1 au decis excluderea lui Vlad Moisescu pentru afirmatiile aduse la adresa PNL, facute in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV. Nu mai fac parte de mult din PNL-ul lui Antonescu, sunt inca in partidul Bratienilor, a declarat Vlad Moisescu in cadrul .

Vlad Moisescu, exclus din PNL in timp ce se afla in emisiunea Sub semnul intrebarii. Urmatorii vizati sunt Chiliman si Tusa

Filiala PNL Sector 1 a decis, miercuri seara, excluderea din partid a lui Vlad Moisescu, apropiat al primarului Andrei Chiliman si unul dintre fondatorii platformei Initiativa Romania Liberala. PNLSector 1 au.

Vlad Moisescu: Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Vlad Moisescu, presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala IRL), a declarat ca, prin modul in care Crin Antonescu conduce PNL, este tinut in partid un om ca Sorin Rosca Stanescu, dar sunt dati afara liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL, transmite Mediafax.

VIDEO Vlad Moisescu: Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Vlad Moisescu, presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala IRL), a declarat ca, prin modul in care Crin Antonescu conduce PNL, este tinut in partid un om ca Sorin Rosca Stanescu, dar sunt dati afara liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL, transmite Mediafax.

EXCLUDERI din PNL. 12 persoane au fost date afara. ...

UPDATE: Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat, miercuri seara, ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au aderat la alte partide politice sau doctrine politice, potrivit Mediafax. Chitoiu a declarat ca in cadrul sedintei Biroului Politic al PNL Sector 1 a fost decisa excluderea a 12 persoane, iprintre care si Vlad Moisescu. Liderul interimar al PNL Sector 1 a precizat ca motivul excluderii este legat de .

Vlad Moisescu (IRL): Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Vlad Moisescu, presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala IRL), l-a taxat pe Crin Antonescu pentru ca il tine in partid pe Sorin Rosca Stanescu, dar se debaraseaza de liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL.

Vlad Moisescu: Rosca Stanescu este pastrat in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Presedintele Initiativei Romania Liberala IRL), Vlad Moisescu, ataca modul in care Crin Antonescu conducePNL. Din pacate, in PNL sunt dati afara din partid oameni care au si 23 de ani vechime, care.

EXCLUDERI din PNL. Motivul este legat de aderarea la alte partide politice sau doctrine politice

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au aderat la alte partide politice sau doctrine.

Sorin Rosca Stanescu: Nu ma astept sa fiu exclus din PNL

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat, astazi, la Adevarul live, ca nu se asteapta sa fie exclus din partid in ciuda dorintei liderilor PSD. Liberalul a acuzat din nou SRI, spunand ca liderii USL au fost interceptati intr-o discutie din cabinetul liderului PNL Crin Antonescu.

Criza din USL, aproape de final: Sorin Rosca Stanescu ia in considerare o autosuspendare din PNL.

Sorin Rosca Stanescu se gandeste la o autosuspendare din PNL, in timp ce liderul PNL, Crin Antonescu, se opune unei astfel de variante, transmite Realitatea TV. Premierul Victor Ponta a dat saptamana trecuta un ultimatul liberalilor cu privire la atitudinea adoptata de Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD. Asa cum v-ati obisnuit cu mine, foare rar spun in public daca ma nemultumeste ceva. Daca spun in public, inseamna ca s-a umplut paharul. E vorba aici despre o campanie de denigrare a PSD, a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,298 seconds )