Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vlad Voiculescu explica de ce data de 7 iunie nu este potrivita pentru organizarea alegerilor locale

România Liberă România Liberă,
Vlad Voiculescu explica de ce data de 7 iunie nu este potrivita pentru organizarea alegerilor locale

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, sustinut de PLUS pentru candidatura la Primaria Capita. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu? Cum se va transa disputa USR-PLUS pentru candidatul la Primaria Capitalei

USR-PLUS se afla probabil la cel mai greu moment de la constituirea aliantei. Si asta pentru ca cele doua partide au propriii candidati pentru Primaria Capitalei. USR vrea sa-l sustina pe Nicusor Dan, fondatorul partidului, in prezent candidat independent, iar PLUS are foarte multe motive sa mearga pe mana lui Vlad Voiculescu.

Lupta pentru Capitala agita apele in USR-PLUS. Nicusor Dan ii arunca manusa lui Vlad Voiculescu, in direct pe B1 TV: Sunt gata pentru aceasta dezbatere. Exista doua variante (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, a subliniat luni seara, in direct pe B1 TV, ca este pregatit pentru o dezbatere cu Vlad Voiculescu, desemnat de PLUS in aceeasi postur.

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales intre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, la alegerile locale de anul viitor. in Capitala, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan,.

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales ntre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu Nicusor Dan, chemat din nou sa revina n USR

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, iar modul de desemnare si calendarul vor fi decise in cel mult doua saptamani, au anuntat luni reprezentantii Aliantei. Pentru Primaria Capitalei, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan, independent sustinut de USR Bucuresti, Nicusor Dan fiind chemat din nou sa se reinscrie in USR.

Bugetul actual al Culturii este insuficient pentru a pastra specialistii in sistem

Sindicatul Culturalia, ce reprezinta interesele angajatilor din Ministerul Culturii si directiile judetene pentru cultura, atrage atentia Guvernului ca activitatea ministerului ar putea fi grav afectata, in conditiile in care bugetul actual al Culturii este insuficient pentru a pastra specialistii in sistem, relateaza Agerpres.

Cum poti vota concurentul preferat in editiile LIVE de la Vocea Romaniei. Care este numarul pentru SMS

Vocea Romaniei a ajuns la punctul culminant! Concurentii care au trecut mai departe de auditii si de duelurile aprige intre ei au ajuns acum la mana publicului. Cum iti poti vota concurentul si sa-l aduci mai aproape de visul sau de a castiga titulatura de voce a Romaniei? Cum iti poti vota favoritul de la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )