Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vladimir Putin avertizeaza: Rusia va reactiona militar daca Finlanda devine membra NATO. Aveti nevoie de asa ceva?

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin avertizeaza: Rusia va reactiona militar daca Finlanda devine membra NATO. Aveti nevoie de asa ceva?

Rusia intentioneaza sa initieze dialog cu Alianta Nord-Atlantica pentru stabilirea unor masuri de prevenire a conflictelor in regiunea Marii Baltice, dar va reactiona militar in cazul in care. continuă pe Antena3

Vladimir Putin ameninta! Rusia va reactiona daca Finlanda se alatura NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca Moscova va respecta alegerea Finlandei, dar va trebui sa raspunda in cazul in care aceasta tara adera la NATO, potrivit tass. ru. Presedintele rus.

Vladimir Putin sugereaza ca va reactiona daca Finlanda intra in NATO

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat vineri ca Rusia ar putea sa isi mute trupele mai aproape de granita ruso-finlandeza in cazul in care Finlanda adera la Alianta Nord-Atlantica, iar fortele sale militare devin parte a aliantei militare occidentale, informeaza Reuters.

Aceasta tanara l-a infuriat pe Vladimir Putin. Ce gest a facut - GALERIE FOTO

In ciuda problemelor economice ale tarii, tineretul de aur al lui Vladimir Putin traieste o viata extravaganta prin iahturi, avioane private sau vile somptuoase si nu le este jena sa arate.

Vladimir Putin: Efectele traumatice al rezultatului referendumului din Marea Britanie se vor face resimtite pentru o lunga perioada de timp

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca efectele referendumului din Marea Britanie se vor resimti pentru mult timp de acum inainte, informeaza agentia Tass. Rusia va urmari cu atentie.

Vladimir Putin si Recept Erdogan s-au impacat si si-au dat intalnire in China

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si liderul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, au convenit miercuri, in cadrul primei convorbiri telefonice din ultimele sapte luni, sa isi depaseasca neintelegerile si sa reia relatiile bilaterale speciale dintre cele doua state pentru a lupta impotriva terorismului, dupa ce aeroportul international Ataturk din Istanbul a fost lovit de un atentat soldat cu 41 de morti.

Vladimir Putin a prelungit pana la sfarsitul anului 2017 embargoul comercial fata de statele occidentale

Presedintele rus, Vladimir Putin, a prelungit pana la sfarsitul anului 2017 valabilitatea embargoului comercial impotriva tarilor care au instituit sanctiuni impotriva Rusiei.

Vladimir Putin a anuntat ca este de acord cu ridicarea embargoului rus asupra turismului din Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin a acceptat ca puna capat embargoului rus asupra turismului din Turcia, in urma unei convorbiri telefonice cu omologul sau de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, informeaza.

Vladimir Putin a anuntat ca este de acord cu ridicarea embargoului rus impus asupra turismului din Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin a acceptat ca puna capat embargoului rus asupra turismului din Turcia, in urma unei convorbiri telefonice cu omologul sau de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, informeaza.

Vladimir Putin, decizia care va infuria statele lumii. Cat de mult a prelungit embargoul pentru importurile de alimente

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat miercuri un decret privind prelungirea, pana la finele anului 2017, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale, transmite.

Vladimir Putin a prelungit embargoul pentru importurile de produse alimentare occidentale

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat astazi un decret privind prelungirea, pana la finele anului 2017, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )