Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin a cerut, parlamentul rus a aprobat. Interventia Rusiei in Siria trece la un nou nivel

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a cerut, parlamentul rus a aprobat. Interventia Rusiei in Siria trece la un nou nivel

Camera superioara a parlamentului rus, Consiliul Federatiei, a aprobat, miercuri, cererea presedintelui Vladimir Putin de a folosi forte militare in Siria pentru actiuni impotriva terorismului, informeaza RT. com,. continuă pe Antena3

Reprosuri de la tribuna ONU. Vladimir Putin a criticat politica externa a SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat, in discursul rostit la Adunarea Generala ONU, politicile Statelor Unite in Orientul Mijlociu si in Africa. Scopul pentru care a fost creata Organizati.

Vladimir Putin, discurs in fata ONU: Avem nevoie de o coalitie internationala anti-terorism

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat, in discursul rostit la Adunarea Generala ONU, politicile Statelor Unite in Orientul Mijlociu si in Africa, ale caror efecte au fost amplificarea saraciei si islamismului. Astfel, presedintele rus a cerut formarea unei coalitii internationale contra terorismului.

Vladimir Putin a dezvaluit planurile Rusiei in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin afirma ca Rusia nu are niciun plan, in acest moment, sa trimita trupe in Siria, dar ca va continua sa sustina Guvernul sirian, relateaza AP in pagina electronica,.

Vladimir Putin anunta care sunt planurile Rusiei in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, ca Rusia nu are niciun plan, in acest moment, sa trimita trupe in Siria, dar ca va continua sa sustina Guvernul sirian.

Vladimir Putin si Barack Obama, contre de la tribuna ONU pe tema situatiei din Siria

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cerut luni, de la tribuna ONU, inlaturarea regimului din Siria, insa omologul sau rus, Vladimir Putin, a respins ideea, pledand pentru stabilitate in Orientul Mijlociu si in nordul Africii.

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, confundat cu presedintele rus Vladimir Putin la Adunarea Generala a ONU

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a fost confundat cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, atunci cand a fost intampinat de staff-ul tehnic de la sediul ONU si escortat in sala de festivitati, cu ocazia ceremoniei de deschidere a celei de-a 70-a reuniuni a Adunarii Generale a Natiunilor Unite, la New York, relateaza marti postul de radio Vocea Basarabiei.

intalnire istorica intr-un moment tensionat. Barack Obama si Vladimir Putin, fata in fata

Toti ochii vor fi atintiti azi pe Vladimir Putin. Presedintele Rusiei va vorbi in fata Natiunilor Unite apoi se va intalni fata in fata cu presedintele Barack Obama. intalnirea, prima in aproape 2 ani,.

Premierul moldovean Valeriu Strelet, confundat la ONU cu Vladimir Putin

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a fost confundat cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, atunci cand a fost intampinat de staff-ul tehnic de la sediul Natiunilor Unite, relateaza postul de radio Vocea Basarabiei, citat de Agerpres.

VIDEO. Vladimir Putin, intrebare incomoda pe holurile Natiunilor Unite

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost intrebat, pe holurile Organizatiei Natiunilor Unite, despre accidentul aviatic produs pe aeroportul din Smolensk, in urma caruia presedintele polonez, Lech Kaczynski, a murit. Astfel, un jurnalist l-a intrebat pe liderul de la Kremlin cand va fi returnata epava avionului Tu1154M, prabusit, in urma cu cinci ani, in Rusia.

Ce au discutat Barack Obama si Vladimir Putin: sampanie cu parfum de Razboi Rece

Ce au discutat Barack Obama si Vladimir Putin. De la tribuna Adunarii Generale a ONU, presedintele american Barack Obama si omologul sau rus, Vladimir Putin, s-au acuzat reciproc ca sunt responsabili pentru haosul din Siria. Apoi, cei doi lideri au avut un tete-a-tete de 90 de minute, sub semnul dezacordului privind soarta presedintelui Bashar al Assad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )