Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vladimir Putin anunta care sunt planurile Rusiei in Siria

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin anunta care sunt planurile Rusiei in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, ca Rusia nu are niciun plan, in acest moment, sa trimita trupe in Siria, dar ca va continua sa sustina Guvernul sirian. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin a dezvaluit planurile Rusiei in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin afirma ca Rusia nu are niciun plan, in acest moment, sa trimita trupe in Siria, dar ca va continua sa sustina Guvernul sirian, relateaza AP in pagina electronica,.

Vladimir Putin propune crearea unei noi coalitii in Siria pentru combaterea gruparii Statul Islamic

Presedintele rus Vladimir Putin a propus, duminica, crearea unei noi coalitii in Siria impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic si pentru a-si salva aliatul, presedintele Bashar al-Assad, informeaza.

Vladimir Putin se implica in conflictul din Siria. Cum il va ajuta liderul rus pe Bashar al-Assad

Vladimir Putin, inaintea intalnirii cu Barack Obama: SUA sustin in mod ilegal rebelii in Siria

Vladimir Putin a catalogat duminica ilegala si ineficienta sustinerea pe care Statele Unite o ofera fortelor rebele din Siria, apreciind ca rebelii antrenati de americani dezerteaza pentru a se alatura Statului Islamic SI) cu tot cu armele furnizate de Washington, relateaza Mediafax citand Reuters.

Vladimir Putin si Barack Obama, contre de la tribuna ONU pe tema situatiei din Siria

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cerut luni, de la tribuna ONU, inlaturarea regimului din Siria, insa omologul sau rus, Vladimir Putin, a respins ideea, pledand pentru stabilitate in Orientul Mijlociu si in nordul Africii.

UPDATE Vladimir Putin, primul discurs la ONU in ultimii zece ani: Ar fi o greseala sa nu cooperezi cu presedintele sirian Assad/ Nu exista discutii asupra trimiterii de trupe rusesti la sol in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca a refuza cooperarea cu armata si guvernul presedintelui sirian Bashar al-Assad ar fi o enorma greseala, scrie AFP. Putin a exclus luni sa trimita in Siria trupe de lupta la sol pentru a lupta contra gruparii Statul Islamic, dupa o intalnire cu omologul sau american Barack Obama la Natiunile Unite, noteaza Reuters si France Presse.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran explica care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria

De pe blogurile de luni, aflam care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria, dar si ca expozitia Salvador Dali de la Busteni se prelungeste pana pe sase octombrie.

Reprosuri de la tribuna ONU. Vladimir Putin a criticat politica externa a SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat, in discursul rostit la Adunarea Generala ONU, politicile Statelor Unite in Orientul Mijlociu si in Africa. Scopul pentru care a fost creata Organizati.

intalnire istorica intr-un moment tensionat. Barack Obama si Vladimir Putin, fata in fata

Toti ochii vor fi atintiti azi pe Vladimir Putin. Presedintele Rusiei va vorbi in fata Natiunilor Unite apoi se va intalni fata in fata cu presedintele Barack Obama. intalnirea, prima in aproape 2 ani,.

Vladimir Putin spune ca titlul de tar pe care americanii i l-au dat nu i se potriveste (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu i se potriveste denumirea de tar, titlul monarhilor Rusiei inaintea revolutiei bolsevice, pe care americanii i-au dat-o, in cadrul unui interviu acordat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )