Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vladimir Putin, in doliu. Unul dintre oamenii sai de incredere a fost asasinat

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, in doliu. Unul dintre oamenii sai de incredere a fost asasinat

Vladimir Putin este in doliu, chiar daca formatiunea lui abia a castigat alegerile in Rusia. Unul dintre oamenii sai de incredere a fost asasinat chiar la Moscova. Evghenii Jilin, lider al. continuă pe Antena3

Unul dintre oamenii care erau tinuti sclavi de romii din Berevoiesti s-a sinucis

Unul dintre cei 14 oameni care erau tinuti sclavi in curtea unor romi din Berevoiesti a fost gasit spanzurat langa un rau din apropiere. Este vorba despre un barbat de 54 de ani pe nume Ion.

Alegeri legislative fara surprize in Rusia: Partidul lui Vladimir Putin obtine majoritatea absoluta dupa un scrutin marcat de o prezenta slaba la vot

Rusia Unita, formatiunea politica a presedintelui rus Vladimir Putin, a obtinut majoritatea absoluta dupa alegerile legislative desfasurate duminica. Potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala, dupa centralizarea a 30% din buletinele de vot, Rusia Unita a castigat cu un scor de 52%. Rezultatul nu reprezinta o surpriza si a fost salutat de Vladimir Putin. Pentru liderul de la Kremlin, acest scrutin reprezinta un test inaintea alegerilor prezidentiale din 2018, unde nimeni din Rusia nu concepe ca Vladimir Putin nu va candida pentru cel de-al patrulea mandat. In acest moment, nici opozitia social-democrata - Partidul Iabloko, nici liberal-democratii de la Parnas nu par sa fi obtinut suficiente voturi pentru a spera la locuri in Parlament, noteaza AFP.

UPDATE Alegeri legislative fara surprize in Rusia: Partidul lui Vladimir Putin obtine majoritatea absoluta dupa un scrutin marcat de o prezenta slaba la vot

Rusia Unita, formatiunea politica a presedintelui Vladimir Putin, a obtinut majoritatea absoluta in Duma de stat, camera inferioara a Parlamentului rus, dupa alegerile legislative desfasurate duminica. Potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala, dupa numararea a 60% din buletinele de vot, Rusia Unita a castigat cu un scor de 53,8%. Rezultatul nu reprezinta o surpriza si a fost salutat de Vladimir Putin. Pentru liderul de la Kremlin, acest scrutin reprezinta un test inaintea alegerilor prezidentiale din 2018, unde nimeni din Rusia nu concepe ca el nu va candida pentru cel de-al patrulea mandat. In acest moment, nici opozitia social-democrata - Partidul Iabloko, nici liberal-democratii de la Parnas nu par sa fi obtinut suficiente voturi pentru a spera la locuri in Parlament, noteaza AFP.

Alegeri parlamentare fara surprize in Rusia: Partidul lui Vladimir Putin obtine majoritatea absoluta dupa un scrutin marcat de o prezenta slaba la vot

Rusia Unita, formatiunea politica a presedintelui Vladimir Putin, a obtinut majoritatea absoluta in Duma de stat, camera inferioara a Parlamentului rus, dupa alegerile legislative desfasurate duminica. Potrivit rezultatelor oficiale partiale, dupa numararea a 60% din buletinele de vot, Rusia Unita a castigat cu un scor de 53,8%. Rezultatul nu reprezinta o surpriza si a fost salutat de Vladimir Putin. Pentru liderul de la Kremlin, acest scrutin reprezinta un test inaintea alegerilor prezidentiale din 2018, unde nimeni din Rusia nu concepe ca el nu va candida pentru cel de-al patrulea mandat. In acest moment, nici opozitia social-democrata - Partidul Iabloko, nici liberal-democratii de la Parnas nu par sa fi obtinut suficiente voturi pentru a spera la locuri in Parlament, noteaza AFP.

Vladimir Putin, dupa succesul partidului sau in parlamentare: Rusii au ales stabilitatea

Presedintele Vladimir Putin a afirmat luni ca rusii au ales stabilitatea, dupa victoria zdrobitoare la alegerile parlamentare ale partidului sau Rusia Unita, care a castigat majoritatea absoluta si un numar record de fotolii in Duma de stat, scrie AFP.

Premierul Filip s-a intalnit la Biskek cu Vladimir Putin

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a avut o intrevedere la Biskek cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in cadrul reuniunii sefilor de state CSI, desfasurata in perioada 16-17 septembrie.

Partidul lui Vladimir Putin obtine majoritatea absoluta

Rusia Unita, formatiunea politica a presedintelui Vladimir Putin, a obtinut majoritatea absoluta in Duma de stat, camera inferioara a Parlamentului rus, dupa alegerile legislative desfasurate ieri.

Vladimir Putin: Cu totii ne dorim ca Republica Moldova sa depaseasca dificultatile prin care trece

Rusia doreste ca dificultatile politice din Republica Moldova sa fie depasite cat mai curand posibil, a declarat Vladimir Putin, potrivit publicatiei oficiale a legislativului rus, Parlamentskaia Gazeta, citata de Agora. md.

Vladimir Putin a vorbit despre Republica Moldova. Ce urmeaza sa se intample

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat ca a discutat cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, exprimandu-si speranta ca vor fi facuti pasi pozitivi in planul cooperarii bilaterale,.

Vladimir Putin sustine ca exista incercari de manipulare a opiniei publice inainte de alegerile legislative

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a sustinut sambata dimineata ca a observat tentative de manipulare a opiniei publice in timpul campaniei pentru alegerile legislative programate pentru duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )