Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Peste 300 de spioni straini au fost demascati in Rusia, in 2014

B1 B1,
Vladimir Putin: Peste 300 de spioni straini au fost demascati in Rusia, in 2014

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat joi ca peste 300 de spioni straini au fost demascati in 2014 de contraspionajul rus, informeaza AFP. Anul trecut, serviciile noastre de contraspionaj au lucrat rapid. continuă pe B1

Vladimir Putin: Peste 300 de spioni straini au fost demascati anul trecut in Rusia

Peste 300 de spioni straini au fost demascati in 2014 in Rusia de catre contraspionajul rus, a sustinut joi presedintele Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni cu conducerea FSB, succesorul KGB, relateaza AFP.

Putin afirma ca peste 300 de spioni straini au fost demascati anul trecut in Rusia

Contraspionajul rus a demascat anul trecut peste 300 de spioni straini, a afirmat joi presedintele rus Vladimir Putin in cadrul unei reuniuni cu conducerea Serviciului Federal de Securitate FSB, fostul KGB), .

Vladimir Putin: Serviciile secrete straine comploteaza pentru destabilizarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat joi serviciile secrete staine ca pregatesc operatiuni de destabilizare a Rusiei si de discreditare a autoritatilor acestei tari inaintea alegerilor legislative de anul viitor si a celor prezidentiale din 2018. Liderul de la Kremlin a precizat ca anul trecut au fost demascati 300 de spioni strain.

Vladimir Putin a eliberat din functii oficiali de la Kremlin. Zvonurile au fost confirmate

Vladimir Putin, a eliberat din functii doi oficiali de rang inalt. Decizia confirma speculatiile privind dispute intense la Kremlin, informeaza Reuters. Demiterile vin la mai putin de o luna de la asasinarea lui B.

11 lucruri mai putin cunoscute despre Vladimir Putin

Vladimir Putin este unul dintre cei mai mediatizati lideri politici ai lumii. Cu toate astea, inca exista lucruri mai putin stiute despre acesta. Business Insider a realizat o lista cu 11 detalii mai putin cunoscute despre liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin sugereaza ca nu va mai avea inca un mandat de presedinte

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca ar putea sa nu mai candideze pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale din 2018. Conform Russia Today, altcineva ar putea fi sef al statului in 2019. Presedintele.

Vladimir Putin sugereaza ca este pregatit sa predea puterea

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca ar putea sa nu mai candideze pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale din 2018, afirmand ca altcineva ar putea fi sef al statului in 2019, relateaza Russia.

Vladimir Putin se retrage? Liderul de la Kremlin a sugerat ca nu mai candideaza in 2018

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca ar putea sa nu mai candideze pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale din 2018, afirmand ca altcineva ar putea fi sef al statului in 2019, relateaza Russia Today.

Ministrul rus de Externe, DECORAT de presedintele Vladimir Putin

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a oferit o medalie pentru merite deosebite in politica externa ministrului sau de Externe, Serghei Lavrov, la implinirea varstei de 65 de ani, relateaza Moscow Times, in.

Vladimir Putin a demis doi oficiali de rang inalt, pe fondul zvonurilor legate de lupte dispute in cadrul puterii de la Kremlin

Presedintele Vladimir Putin a demis luni doi responsabili de rang inalt, intr-o miscare surprinzatoare care vine pe fondul recentelor zvonuri legate de o disputa in centrul puterii de la Kremlin, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )