Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, reactie VEHEMENTA in criza ruso-ucraineana. Liderul de la Kremlin lanseaza ACUZATII DURE la adresa lui Porosenko: A fost EVIDENT o PROVOCARE!

B1 B1,
Vladimir Putin, reactie VEHEMENTA in criza ruso-ucraineana. Liderul de la Kremlin lanseaza ACUZATII DURE la adresa lui Porosenko: A fost EVIDENT o PROVOCARE!

In prima sa reactie dupa incidentele militare din Marea Azov, presedintele rus Vladimir Putin l-a acuzat pe omologul sau din Ucraina, Petro Porosenko, ca a orchestrat o provocare navalala sfarsitul. continuă pe B1

Vladimir Putin, cu gandul la alegerile din Moldova? Ce decizie a luat presedintele rus pentru a motiva moldovenii stabiliti in Rusia sa vina acasa la parlamentare

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, pare sa fie interesat ca prezenta la vot la alegerile parlamentare din Moldova, din 24 februarie 2019, sa fie una cat mai mare. Igor Dodon a anuntat ca, in urma unei intelegeri pe care a avut-o recent cu liderul de la Kremlin, presedintele rus a luat decizia sa anuleze restrictiile a peste 160. 000 de moldoveni stabiliti in Rusia, daca acestia se vor intoarce in Moldova, in perioada 1 februarie - 15 martie.

Ce vor sa obtina Vladimir Putin si Petro Porosenko in urma confruntarii navale din largul peninsulei Crimeea

In spatele confruntarii navale dintre Ucraina si Rusia in largul Crimeei se afla doi lideri - Vladimir Putin la Moscova si Petro Porosenko la Kiev - profund preocupati de consolidarea popularitatii lor in cadere libera, releva Le Vif.

Donald Trump ar putea anula ntlnirea programata cu Vladimir Putin la summitul G20

Presedintele Donald Trump a declarat marti ca ar putea anula intrevederea pe care ar fi trebuit sa o aiba cu omologul sau rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladarii tensiunilor intre Rusia si Ucraina, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Vladimir Putin i-a cerut Angelei Merkel sa faca presiune asupra Ucrainei, pentru a evita un act nesabuit

Rusia a avertizat marti Ucraina fata de orice act nesabuit, dupa decizia Kievului de a instaura legea martiala ca raspuns la confiscarea a trei nave ucrainene de catre Moscova, scrie AFP, care noteaza ca Vladimir Putin i-a cerut cancelarului german Angela Merkel sa faca presiune asupra autoritatilor ucrainene, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )