Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vladimir Putin: Rusia nu poate continua South Stream

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin: Rusia nu poate continua South Stream

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat luni seara ca Rusia nu poate continua realizarea proiectului de gazoduct ruso-italian South Stream, din cauza opunerii Bulgariei, relateaza agentia Tass, in pagina electronica. continuă pe Wall-Street Ro

Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream fiindca Bulgaria nu si-a dat acordul pentru constructii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat luni seara ca Rusia nu poate continua realizarea proiectului de gazoduct ruso-italian South Stream, din cauza opunerii Bulgariei, potrivit agentiilor Itar-Tass si Interfax.

Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream. De vina este Bulgaria

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat luni seara ca Rusia nu poate continua realizarea proiectului de gazoduct ruso-italian South Stream, din cauza opunerii Bulgariei, potrivit agentiilor Itar-Tass si Interfax.

Comisia Europeana va continua negocierile cu Rusia referitoare la South Stream

Comisia Europeana va continua dialogul diplomatic cu Rusia si alte parti interesate cu privire la proiectul South Stream, in ciuda deciziei Gazpromului de a suspenda construirea gazoductului. Anuntul a fost facut.

Putin anunta ca Rusia a oprit proiectul South Stream fiindca Bulgaria nu si-a dat acordul pentru constructii pe mare la malul sau/ Alternativa ar putea fi o conducta de gaz care va ajunge in Turcia pe sub Marea Neagra

Rusia a oprit proiectul South Stream fiindca Bulgaria nu si-a dat acordul pentru realizarea infrastructurii in/pe mare, anunta agentia rusa Interfax. Nu putem incepe constructia in mare, atata timp cat nu avem permisiunea Bulgariei. Si pentru a incepe constructia in mare si sa ne oprim la malul bulgar ar fi ridicol. Cred ca este clar pentru toti. De aceea, va trebui sa ne reconsideram participarea la acest proiect , a spus Putin la o conferinta de presa, luni. Gigantul rus Gazprom a finantat in ultimii trei ani circa 50% din proiect. In locul South Stream Rusia va construi o conducta de gaz care va ajunge in Turcia pe sub Marea Neagra, informeaza Novinite. Fluxul de gaze urmeaza sa fie redirectionat catre alti clienti, a anuntat Putin dupa discutii purtate cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan. Proiectul South Stream a fost oprit de catre Comisia Europeana pentru incalcarea legislatiei energetice a UE.

Petro Porosenko dezminte ca Vladimir Putin l-ar fi amenintat la telefon. Ce spune presedintele Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a dezmintit duminica informatiile din presa conform carora omologul sau rus, Vladimir Putin, l-ar fi amenintat in timpul unei conversatii telefonice de miercuri seara, relateaza agentia Itar-Tass.

Gazprom: Proiectul gazoductului South Stream s-a incheiat

ACTUALIZARE 16:07 OMV, mai interesat de gazele din Marea Neagra decat de South Stream Directorul general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, a afirmat ca investitiile ce vor fi facute in Marea Neagra joaca un rol mult mai important pentru OMV decat proiectul abandonat pentru gazoductul South Stream, transmite Reuters. * Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream.

OMV, mai interesat de gazele din Marea Neagra decat de South Stream

ACTUALIZARE 16:07 Directorul general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, a afirmat ca investitiile ce vor fi facute in Marea Neagra joaca un rol mult mai important pentru OMV decat proiectul abandonat pentru gazoductul South Stream, transmite Reuters. * Gazprom: Proiectul gazoductului South Stream s-a incheiat * Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream.

Rusia se lasa iNVINSA de Europa. Decizia surprinzatoare pe care a luat-o Vladimir Putin

Rusia a renuntat la proiectul conductei de gaz South Stream. Presedintele Vladimir Putin a declarat, la Ankara, ca gazoductul nu va fi construit deoarece Uniunea Europeana nu este de acord cu el. Conducta urma sa tr.

Infrangere majora pentru Rusia: Putin anunta ca Rusia a oprit proiectul gazoductului South Stream

Rusia a oprit proiectul South Stream fiindca Bulgaria nu si-a dat acordul pentru realizarea infrastructurii in/pe mare, anunta agentia rusa Interfax. Nu putem incepe constructia in mare, atata timp cat nu avem permisiunea Bulgariei. Si pentru a incepe constructia in mare si sa ne oprim la malul bulgar ar fi ridicol. Cred ca este clar pentru toti. De aceea, va trebui sa ne reconsideram participarea la acest proiect , a spus Putin luni la o conferinta de presa. Gigantul rus Gazprom a finantat in ultimii trei ani circa 50% din proiect. Oprirea proiectului, in care Rusia a investit enorm atat financiar, cat si politic, este o infrangere majora pentru Kremlin, estimeaza analistii citati de presa internationala.

Erdogan face jocurile lui Putin. Rusia a negociat cu Turcia o ruta alternativa pentru South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin si-a pierdut rabdarea si a pus capat proiectului de gazoduc South Stream, contestat de UE, dar a negociat o alternativa cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )