Libnet.ro
UNICEF

19:45

OMV, mai interesat de gazele din Marea Neagra decat de South Stream

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV, mai interesat de gazele din Marea Neagra decat de South Stream

ACTUALIZARE 16:07 Directorul general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, a afirmat ca investitiile ce vor fi facute in Marea Neagra joaca un rol mult mai important pentru OMV decat proiectul abandonat pentru gazoductul South Stream, transmite Reuters. * Gazprom: Proiectul gazoductului South Stream s-a incheiat * Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream. continuă pe Ziarul Bursa

Romania va construi o conducta de 230 de milioane de euro pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Romania se va concentra pe constructia unei conducte de gaze de 230 milioane de euro al carei scop este transportul gazelor din perimetrele din Marea Neagra pana la Podisor, judetul Giurgiu, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, pentru Mediafax.

Gazprom: Proiectul gazoductului South Stream s-a incheiat

ACTUALIZARE 16:07 OMV, mai interesat de gazele din Marea Neagra decat de South Stream Directorul general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, a afirmat ca investitiile ce vor fi facute in Marea Neagra joaca un rol mult mai important pentru OMV decat proiectul abandonat pentru gazoductul South Stream, transmite Reuters. * Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream.

Razvan Nicolescu, despre sfarsitul South Stream: Romania se axeaza, in sectorul gazelor naturale, pe zacamintele din Marea Neagra

Romania se va concentra pe constructia unei conducte de 230 milioane de euro al carei scop este transportul gazelor naturale din perimetrele aflate in Marea Neagra pana la Podisor, judetul Giurgiu, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, in contextul in care presedintele rus Vladimir Putin a anuntat ca Moscova va renunta la gazoductul South Stream.

Imigrantii romani din Marea Britanie ar putea obtine mult mai greu beneficii sociale

Imigrantii romani din Marea Britanie ar putea obtine mult mai greu beneficii sociale. Premierul David Cameron a anuntat un plan menit sa limiteze afluxul de imigranti in Marea Britanie. Astfel, cei care vin prima.

Top 10 cei mai bogati artisti din lumea muzicii

Madonna este cel mai bogat nume din industria muzicii, cu o avere cotata la 800 de milioane de dolari, anunta Wealth-X. Pe locul secund se afla Paul McCartney, cu 660 de milioane. Averea sa ar putea creste.

Scrima: Doi romani, cei mai buni arbitri din lume in 2014. Cine a cucerit titlul FIE

Federatia internationala de scrima FIE) i-a desemnat pe romanii Florin Gheorghe si Marius Florea pentru titlul de cei mai buni arbitri din lume in 2014 la floreta, respectiv, la sabie.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru.

Inedit! Selfeet, un nou fenomen cucereste mediul online! Fotografii de colectie cu cele mai COOL podele din lume!

Un fotograf talentat posteaza pe Instagram, sub protectia anonimatului, fotografii inedited cu cele mai spectaculoase podele din lume, pe care chiar el insusi sau alti oameni au avut sansa de pasi!.

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

Un lord din Marea Britanie vrea ca imigrantii sa fie intrebati de partea cui au luptat stramosii lor in razboi

Lordul Norman Tebbit, un politician conservator britanic, propune ca imigrantii care doresc sa vina in Marea Britanie sa fie intrebati de partea cui au luptat stramosii lor in timpul celui de-al Doilea Razboi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )