Libnet.ro
UNICEF

15:01

Vocea Romaniei se aude din septembrie: Al cincilea sezon va fi unul incendiar

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei se aude din septembrie: Al cincilea sezon va fi unul incendiar

Pro TV da startul, din 18 septembrie, unui nou sezon al show-ului Vocea Romaniei, dupa ce Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila si-au completat echipele, fiind gata de lupta pentru al cincilea trofeu. continuă pe Adevărul

Din septembrie, un nou sezon la Vocea Romaniei

PRO TV da startul unui nou sezon al show-ului in care doar vocea conteaza vineri, 18 septembrie, de la 20. Daca e vineri, e Vocea Romaniei! Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar din septembrie va incepe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei.

Noi unitati de politisti de frontiera vor controla granita Ungariei cu Serbia din septembrie

Ungaria va infiinta noi unitati de politisti de frontiera in cadrul politiei nationale, care vor incepe sa controleze granita cu Serbia din septembrie, a declarat miercuri pentru postul de televiziune M1 purtatorul de cuvant al Guvernului, Zoltan.

China va inchide mii de fabrici pentru a reduce nivelul poluarii inaintea paradei militare din septembrie

Autoritatile chineze au anuntat ieri ca vor sista sau vor diminua productia a circa 10. 000 de fabrici pentru a reduce nivelul poluarii inaintea paradei militare care se va desfasura pe 3 septembrie in capitala Beijing, cu prilejul marcarii a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit agentiei de presa Xinhua.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )