Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

Vodafone Romania este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam si circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport. Incepand cu Australian Open 20 ianuarie 2 februarie 2020), clientii Vodafone si UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competitiile mentionate anterior pe canalele Eurosport 1 si 2, disponibile in grilele . continuă pe Ceaşca de Cultură

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

Facebook va preveni mai bine folosirea abuziva a platformei sale in alegerile prezidentiale din 2020

Facebook va preveni mai bine folosirea abuziva a platformei sale in alegerile prezidentiale din 2020, fata de acum patru ani, a declarat, luni, directorul pentru relatii publice al companiei, Nick Clegg.

BURSELE LUMII Pietele europene scad, asteptand prima reuniune BCE din 2020

Bursele din Europa au avut un curs negativ, ieri, investitorii asteptand, saptamana aceasta, prima sedinta de politica monetara a Bancii Centrale Europene BCE) din anul curent.

Facebook va preveni mai bine folosirea abuziva a platformei sale in alegerile prezidentiale din 2020, afirma seful pentru relatii publice al companiei

Facebook va preveni mai bine folosirea abuziva a platformei sale in alegerile prezidentiale din 2020, fata de acum patru ani, a declarat luni directorul pentru relatii publice al companiei, Nick Clegg, citat de Reuters.

Recomandari pentru un trafic rutier in siguranta in prima minivacanta din 2020

In aceasta perioada foarte multi cetateni sunt tentati sa paraseasca Municipiul Bucuresti, pentru a ajunge cat mai repede la diferite destinatii, indiferent de conditii si distanta.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice sub 1.000 de lei in prima mare campanie din 2020

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )