Libnet.ro
UNICEF

20:16

Vodafone: Noi avem cel mai bun internet pe smartphone si modem in orase si in vecinatatea acestora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone: Noi avem cel mai bun internet pe smartphone si modem in orase si in vecinatatea acestora

Oficialii Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, afirma ca au cel mai bun serviciu de date pe smartphone si date mobile broadband dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania. Compania. continuă pe Wall-Street Ro

Vodafone Romania: Noi avem cel mai bun internet pe smartphone si modem in orase si in vecinatatea acestora

Oficialii Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, afirma ca au cel mai bun serviciu de date pe smartphone si date mobile broadband dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania. Compania.

VIDEO Premiile Emmy 2013: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama/ Modern Family, cel mai bun serial-comedie. HBO si AMC domina clasamentele

Breaking Bad si Modern Family au castigat premiile pentru cel mai bun serial-drama si cel mai bun serial-comedie la cea de-a 65-a editie a galei Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Producatorii HBO si AMC au dominat clasamentele, primul dintre ele - detinut de Time Warner Inc. - plecand de la ceremonie cu 27 de premii pentru seriale precum Veep, The Newsroom si Boardwalk Empire.

Premiile EMMY 2013. Breaking Bad, cel mai bun serial drama. Vezi lista castigatorilor

Cea de-a 65-a editie a Emmy Awards si-a desemnat castigatorii duminica seara, la Los Angeles. Iata laureatii principalelor categorii: Cel mai bun serial dramatic: Breaking Bad Cel mai bun serial de com.

Ionut Negoita: L-am ales pe cel mai bun antrenor de pe lista. Vezi cine va antrena Dinamo.

Actionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a avut o lista de antrenori pentru inlocuirea lui Gheorghe Multescu, de pe care l-a ales pe cel mai bun, Flavius Stoican, transmite Mediafax. Inteleg ca e cel mai tanar antrenor din Liga I. Si eu sunt cel mai tanar finantator din Liga I. Cu atuurile noastre ca si tineri, initiativa, dorinta de a face lucruri, ambitie, energie, dar si cu persoane cu experienta lor, cum e domnul Anghelache, dar si .

Premiile Emmy 2013: Jeff Daniels, actorul din productia HBO The Newsroom, desemnat cel mai bun actor intr-un serial drama

Cele mai importante premii din industria TV americana, premiile Emmy, a fost decernate duminica seara, in cadrul celei de-a 65-a editie organizata la Los Angeles. Printre marii favoriti ai serii s-a.

Ponta o ameninta pe Grapini cu remanierea: Daca e nemultumita, sigur gasim alt ministru mai bun

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Lituania, sustine ca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Afaceri si Turism, poate demisiona daca este nemultumita de mediul de afaceri din Romania. Sigur gasim un alt ministru mai bun, a mai spus el.

Victor Ponta o avertizeaza pe Maria Grapini: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, ca daca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemultumita de mediul de afaceri din Romania, o sa gasim un alt ministru mai bun. intrebat cum.

Victor Ponta o avertizeaza pe Maria Grapini: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, ca daca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemultumita de mediul de afaceri din Romania, o sa gasim un alt ministru mai bun. intrebat cum.

Cel mai vechi ziar din lume paseste in viitor. Publicatia va renunta la varianta tiparita

Lloyds List, cel mai vechi ziar din lume, renunta la versiunea tiparita, incepand cu data de 20 decembrie. Publicatia isi va continua activitatea doar in varianta online, relateaza huffingtonpost. com.

Este cel mai bine platit artist de hip-hop, cu 50 de milioane de dolari intr-un an

Este de cativa ani buni in topurile muzicale, asa ca nu e de mirare ca este si cel mai bine platit.

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )