Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat in afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit

B1 B1,
Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat in afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit

Vodafone si-ar putea muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul care va fi obtinut in negocierile privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, informeaza. continuă pe B1

Vodafone avertizeaza ca isi muta sediul central in afara Marii Britanii

Vodafone a avertizat ca isi muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea Europeana, informeaza BBC.

Brexit: Ce spun oficialii Grupului Vodafone despre implicatiile retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Consecintele politice si economice ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana fac obiectul unei analize externe Vodafone, acum, cand electoratul a ajuns la o decizie, au transmis pentru HotNews. ro oficialii grupului britanic Vodafone. In ceea ce priveste implicatiile pentru Vodafone, operatiunile noastre din fiecare tara functioneaza ca entitati de sine statatoare pregatite sa se adapteze la o gama larga de conditii locale. Dupa cum am mai spus inainte de referendum, ramanem hotarati sa sprijinim utilizatorii nostri din Marea Britanie indiferent de deznodamant, acum si in viitor. Este prea devreme sa ne formam o opinie asupra implicatiilor referendumului pentru sediul central al Grupului, au mai precizat acestia.

Vodafone si-ar putea muta sediul central din Londra in afara Regatului Unit dupa Brexit

Grupul britanic Vodafone a avertizat ca si-ar putea muta sediul central din Marea Britanie, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea din Uniunea Europeana. Grupul britanic Vodafone, cu sediul in Londra, are 13 000 de angajati in Marea Britanie si furnizeaza retele si servicii de comunicatii mobile in 26 de tari.

Nouriel Roubini: Brexitul ar putea insemna dezintegrarea UE sau a Marii Britanii

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana ar putea fi inceputul dezintegrarii blocului comunitar sau a Regatului Unit, a afirmat duminica economistul american Nouriel Roubini, potrivit Reuters.

Scotia ar putea bloca, prin veto, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a declarat duminica, intr-un interviu, ca Parlamentul scotian ar putea bloca, prin veto, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza The Independent.

Papa Francisc: Biserica ar trebui sa le ceara iertare homosexualilor. UE trebuie restartata dupa iesirea Marii Britanii

Crestinii si Biserica Romano-Catolica ar trebui sa ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-a tratat, a declarat duminica Papa Francisc, la intoarcerea dintr-o vizita din Armenia, relateaza Reuters, care precizeaza ca Suveranul Pontif si-a exprimat si speranta ca UE va putea fi restartata dupa iesirea Marii Britanii.

Liderii din Germania, Franta si Italia recomanda Marii Britanii sa anunte clar iesirea din Uniunea Europeana

Franta, Germania si Italia cer Marii Britanii sa declanseze procedura de iesire din UE. Liderii au recomandat din nou Marii Britanii, luni seara, sa anunte clar iesirea din UE, subliniind ca nu este timp de.

De ce faimosul articol 50 devine o ancora a Marii Britanii de negociere cu Uniunea Europeana

A trecut o saptamana de la Brexit si declaratiile oficialilor europeni raman ferme. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, au insistat imediat dupa referendum ca negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat de repede posibil.

BREXIT. PE cere Marii Britanii sa activeze Articolul 50. Cameron, inaintea Consiliului European: Plecand din UE, nu intoarcem spatele Europei

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )