Libnet.ro
UNICEF

01:05

Efectele Brexit. O mare companie vrea sa plece din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Efectele Brexit. O mare companie vrea sa plece din Marea Britanie

Al doilea mare operator de telefonie mobila din lume a avertizat ca si-ar putea muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea. continuă pe Antena3

Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

Britanicii care traiesc in Romania au un punct comun asupra rezultatului referendumul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana. Acestia il considera o greseala majora ce va avea.

Drepturile cetatenilor din Marea Britanie vor fi pe deplin respectate

Boris Johnson, lider al taberei Brexit a declarat ca cetatenii care traiesc in Marea Britanie beneficiaza in continuare de drepturile europene, la fel cum se intampla si in cazul britanicilor stabiliti in strainatate.

BREXIT. Industria auto din Marea Britanie vrea sa-si pastreze accesul la piata unica europeana

Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Marea Britanie SMMT) a avertizat miercuri ca accesul industriei auto britanice la piata unica europeana este vital pentru cresterea acestui sector, transmite AFP.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Agresiunile impotriva strainilor din Marea Britanie continua. Romanca din Regat: Echipe engleze de comando se plimba si incearca sa intimideze oamenii care nu sunt albi, care nu sunt englezi

Strainii din Marea Britanie traiesc un adevarat cosmar dupa votul pro-Brexit: o familie de romani a gasit excremente de caine in cutia postala, turistii turci sunt sicanati in centrul.

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Liviu Dragnea:Exista capacitate suficienta si la BNR, si la nivelul Guvernului, sa gestioneze efectele Brexit-ului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara ca este foarte important, in actualul context al Brexit-ului, sa se negocieze in favoarea intereselor romanilor care traiesc in Marea Britanie si a pledat din nou pentru necesitatea unui proiect de tara pentru urmatorii 20 - 25 de ani.

Efectele Brexit: Cea mai mare banca europeana anunta ca isi va muta o parte dintre angajati la Paris

Brexitul i-ar putea costa destul de scump pe britanici. Prima masura dura ar putea fi luata de HSBC. Cea mai mare banca europeana ameninta ca isi va muta aproximativ 1. 000 de angajati de la Londra la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )