Libnet.ro
UNICEF

09:47

Voi cu Voicu. Satul din Romania in care s-a aratat Fecioara Maria

Antena3 Antena3,
Voi cu Voicu. Satul din Romania in care s-a aratat Fecioara Maria

Aparitiile Fecioarei Maria, numite si marianice, sunt intamplari descrise ca iviri de factura supranaturala ale Fecioarei Maria care se arata unei persoane sau mai multora, o singura data sau de mai multe ori. continuă pe Antena3

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

Singurul festival de muzica electronica din Romania care are loc pe o insula. Cine sunt cei peste 40 de artisti care se vor desfasura in mijlocul Dunarii

O insula situata pe Dunare la granita dintre Romania si Bulgaria, in apropierea punctului de trecere cu bacul intre Calarasi si Silistra, se transforma in cel mai fierbinte punct al distractiei din Romania. La sfarsitul lunii iulie are loc acolo cea de-a sasea editie a 3 Smoked Olives Island, singurul festival de muzica electronica din tara care are loc pe o insula.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

Cetatenii turci din Romania, asteptati la vot

Cetatenii turci din Romania voteaza, astazi si maine, la ambasada Turciei din Bucuresti si la Consulatul din Constanta, la alegerile prezidentiale si parlamentare, iar ambasadorul turc Osman Koray Ertas a subliniat faptul ca sunt primele alegeri dupa referendumul din 2017.

Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) reactioneaza extrem de dur dupa declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si ale presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, de la mitingul de sambata din Piata.

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun STAPANIRE pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Locul din Romania unde oamenii stiu cu patru zile inainte cum va fi vremea. Care e explicatia fenomenului

Exista un loc in Romania unde oamenii stiu exact cum va fi vremea cu patru zile inainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, desi in zona circula legende si povesti despre mistere neelucidate pana ac.

Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

Romania ocupa un rusinos loc 54 in topul conditiilor de trai oferite copiilor, cu doua pozitii mai jos decat anul trecut. Clasamentul a fost intocmit de Salvati Copiii, organizatie care a monitorizat.

Japonezii isi paveaza Capitala cu PANOURI SOLARE la un cost mai mic decat autostrazile din Romania...

Tokyo va fi pavat cu panouri solare, a anuntat guvernul metropolitan din capitala Japoniei. Viitoarele strazi solare care capteaza energia soarelui prin intermediul unor panouri instalate sub suprafata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )