Libnet.ro
UNICEF

23:00

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Mihai Tudose. Stie sa comunice cu oamenii, nu e izolat

Antena3 Antena3,
Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Mihai Tudose. Stie sa comunice cu oamenii, nu e izolat

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a premierului Mihai Tudose. Mihai Tudose are cifra de gratie 6. Este ironic, dar nu oricine poate da. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Klaus Iohannis. Cea mai importanta este bunastarea lui

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a presedintelui Klaus Iohannis Klaus Iohannis e nascut in data de 13, iar numarul sau este 4,.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Klaus Iohannis. ii este greu sa comunice

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a presedintelui Klaus Iohannis Klaus Iohannis e nascut in data de 13, iar numarul sau este 4,.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Calin Popescu Tariceanu. Pe primul loc este cariera

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a lui Calin Popescu Tariceanu. Calin Popescu Tariceanu e nascut in data de 14, care formeaza.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Liviu Dragnea

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a liderului PSD, Liviu Dragnea. Dragnea s-a nascut pe 28. Cifra 2 reprezinta un tip de.

Ce spune data nasterii despre Klaus Iohannis! ii este greu sa comunice

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a presedintelui Klaus Iohannis Klaus Iohannis e nascut in data de 13, iar numarul sau este 4,.

APAPR priveste cu ingrijorare declaratiile facute de Mihai Tudose despre eliminarea caracterului obligatoriu la Pilonul II

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) spune ca priveste cu ingrijorare declaratiile facute de catre Mihai Tudose in spatiul public, cu referire la posibilitatea de a elimina caracterul obligatoriu al Pilonului II.

VIDEO Premierul Mihai Tudose spune ca a votat in Parlament cu doua maini pentru interzicerea cianurilor in exploatarea aurului. In realitate, a votat invers

Premierul Mihai Tudose a declarat marti seara, intr-un interviu pentru TVR, ca a votat cu doua maini in Parlament pentru interzicerea cianurilor. Insa stenogramele de pe site-ul Camerei Deputatilor referitoare la un proiect de lege controversat privind modificarea Legii minelor, proiect care a scos mii de oameni in strada in 2013, arata altceva. Mihai Tudose a votat pentru aprobarea legii. De asemenea, a votat impotriva unui amendament depus de Remus Cernea la acelasi proiect de lege, amendament prin care cerea interzicerea cianurilor.

Premierul Mihai Tudose sustine ca se referea la alt proiect de lege cand a spus ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor/ Vezi de ce a votat Tudose diferit doua legi asemanatoare

Premierul Mihai Tudose sustine printr-un comunicat de presa ca se referea la proiectul de lege privind exploatarea Rosia Montana cand a spus ca votat cu doua maini. Aceasta precizare a fost facuta dupa ce in presa a aparut informatia ca nu a votat impotriva cianurilor asa cum a declarat marti la TVR, ci dimpotriva. Realitatea este ca a votat diferit doua legi care aveau continut asemanator in mare parte, ambele vizand, de fapt, explotarea de la Rosia Montana. Initial a votat pentru exploatare, iar apoi impotriva, in conditiile in care PSD a luat decizia politica sa renunte la proiect, din lipsa de sprijin din partea celorlalte partide. Mihai Tudose spune ca a votat impotriva amendamentului privind interzicerea cianurilor deoarece era fara fundament.

Ponta: Mihai Tudose va lua conducerea PSD, dar asta nu inseamna neaparat ca partidul va merge intr-o directie mai buna

Fostul presedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca actualul premier, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, dar sustine ca asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna. Ponta sustine ca in momntul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, condus astazi de Sevil Shaidehh, unul din oamenii de incredere a lui Dragnea, ii va lua partidul. Victor Ponta mai spune ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

Mihai Tudose, interviu la Digi24: MAE a raspuns ca la box in scandalul cu Ungaria/ BNR spune ca bancile au respectat legislatia. Si tu unde erai?/ Romanii nu sunt mai corupti ca altii, ne facem singuri corupti

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat postului Digi24 si difuzat joi seara ca conflictul iscat cu Ungaria, care a anuntat ca-si retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OECD, este unul exagerat, considerand totodata reactia Ministerului roman de Externe la decizia Budapestei nu foarte fericita. Emisiunea este in desfasurare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )