Libnet.ro
UNICEF

22:00

Volei feminin: Nationala Romaniei a ratat calificarea la Campionatul European din 2017

Hotnews Hotnews,
 Volei feminin: Nationala Romaniei a ratat calificarea la Campionatul European din 2017

Echipa nationala de volei feminin a Romaniei a ratat, duminica, in deplasare, calificarea la Campionatul European din 2017, fiind invinsa de Ungaria, scor 3-1 si 15-13 in setul de aur, in mansa retur din turul trei al competitiei. continuă pe Hotnews

Pustii din Nationala Romaniei, debut cu stangul in drumul spre Europeanul din Georgia. Ianis Hagi, printre cei mai buni de pe teren

Pustii din Nationala Romaniei au inceput cu stangul meciurile din drumul spre Campionatul European din Georgia. Hagi Jr. si compania au pierdut, scor 2-1, confruntarea cu Olanda. Chiar daca.

Turneul de la Beijing. Simona Halep a ratat calificarea in sferturile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Beijing, dupa ce a fost invinsa de sportiva chineza Shuai Zhang pozitia 36 WTA).

VIDEO Armenia - Romania 0-5/ Prima victorie a lui Christoph Daum la nationala Romaniei

Romania s-a impus fara emotii in fata Armeniei, la Erevan, scor 5-0, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Malakyan le-a facut misiunea mai usoara tricolorilor, dupa ce in minutul 3 al partidei a comis hent pe linia portii si a fost eliminat. Este prima victorie a selectionerului Christoph Daum pe banca nationalei si prima victorie a Romaniei in Grupa E.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )