Libnet.ro
UNICEF

05:15

Voleibalistele de la Stiinta Bacau debuteaza in Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Voleibalistele de la Stiinta Bacau debuteaza in Liga Campionilor

Din postura de castigatoare a campionatului Romaniei, elevele profesorului Florin Grapa intalnesc in deplasare vicecampiona Poloniei - Dabrowa Gornicza. continuă pe Adevărul

Dumitru Dragomir a dezvaluit de ce nu mai sunt interesati fanii Stelei de meciurile din Liga Campionilor

Presedintele LPF este revoltat de pretul mare al biletelor pentru meciurile Stelei din Liga Campionilor, considerand ca aceasta decizie i-a indepartat pe fani de la stadion.

Meciuri tari diseara in Liga Campionilor. Milan - Barcelona, Arsenal - Dortmund. Programul complet si clasamentele

Cea de-a treia etapa din Liga Campionilor incepe diseara, cand sunt programate meciuri in patru grupe, printre care si cea a Stelei.

Basel, ultima sansa! Steaua joaca diseara in Liga Campionilor si daca nu castiga poate spune adio calificarii mai departe

Steaua a plecat cu ganduri mari in aceasta campanie din Liga Campionilor si, cel putin la nivel declarativ, chiar a dat impresia ca se poate bate pentru unul dintre primele doua locuri din grupa.

Steaua are meci foarte greu in Liga Campionilor: Basel merge ceas in Elvetia

Zero puncte, zero goluri marcate, sapte primite. Acesta este bilantul Stelei dupa primele doua meciuri din Liga Campionilor, in care Schalke si Chelsea au surclasat campioana Romaniei.

Steaua incearca sa se reinventeze in Liga Campionilor cu FC Basel

Steaua joaca marti seara a treia sa partida in grupele Ligii Campionilor. Fiind cea mai slaba echipa de pana acum din Champions League, Steaua incearca sa se replieze cu FC Basel si sa porneasca in cautarea unui obiectiv mai realist, calificarea in grupele Ligii Europa, in primavara europeana. Meciul are loc de la ora 21:45, live text pe onlinesport. ro.

Handbal (f): HCM Baia Mare, prima victorie in Liga Campionilor; 24-23 cu Hypo Viena

Echipa HCM Baia Mare s-a impus sambata in fata handbalistelor de la Hypo Viena, cu scorul 24-23, inregistrand prima victorie in patru meciuri in grupele Ligii Campionilor.

Victorie istorica pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor. Baimarencele au batut o fosta campioana a Europei

Dupa ce in primele doua partide din grupele Ligii Campionilor a pierdut fara drept de apel, HCM Baia Mare s-a revansat in etapa a treia a grupelor, invingand pe teren propriu pe Hypo Viena, campioana Austriei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )