Libnet.ro
UNICEF

19:16

Volkswagen amana pe termen nedefinit reluarea productiei in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Volkswagen amana pe termen nedefinit reluarea productiei in Statele Unite

Grupul german Volkswagen a anuntat miercuri ca a amanat pe termen nedefinit reluarea productiei la fabrica sa de asamblare din Tennessee, inchisa din cauza pandemiei de coronavirus. Activitatile erau planificate sa reinceapa pe 3 mai, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Volkswagen amana pe termen nedefinit reluarea productiei in Statele Unite

Grupul german Volkswagen a anuntat miercuri ca a amanat pe termen nedefinit reluarea productiei la fabrica sa de asamblare din Tennessee, inchisa din cauza pandemiei de coronavirus. Activitatile erau planificate sa reinceapa pe 3 mai, transmite Reuters.

PANDEMIA DE CORONAVIRUS iN STATELE UNITE, un documentar de exceptie despre principalele probleme cu care s-au confruntat americanii la nivel politic, economic, social, dar si la nivelul sistemului de sanatate, VINERI, de la ora 22.00, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza in premiera in Romania, vineri, de la ora 22. 00, documentarul Pandemia de coronavirus in Statele Unite. Filmul a avut premiera in Statele Unite ale Americii, pe postul PBS, in data de 21.

DigiSport: Epidemiologul Anthony Fauci reactioneaza, dupa ce Statele Unite au depasit 1 milion de cazuri de COVID-19. Apelul lui Trump, ignorat

Statele Unite au depasit marti 1 milion de cazuri de coronavirus. Pana in acest moment, in SUA au fost raportate 1. 572 de persoane infectate si 61. 669 decese provocate de COVID-19.

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

Statele Unite au atins pragul de un milion de cazuri de Covid-19

Statele Unite au atins pragul de un milion de cazuri confirmate, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie The Guardian. Bilantul deceselor este acum de 57. 000 de persoane.

Statele Unite ale Americii a trecut pragul de 1 milion de cazuri de COVID-19

Statele Unite ale Americii a inregistrat peste 1 milion de cazuri confirmate cu COVID-19. Numarul mortilor a ajuns la 57.

Digisport: Ce a propus guvernatorul statului New York, cand Statele Unite au ajuns la aproape 1 milion de cazuri de COVID-19

Statele Unite au ajuns la 987. 322 de cazuri confirmate de coronavirus si 55. 415 decese provocate de COVID-19. Bilantul este in continua crestere, dar americanii se gandesc sa permita reinceperea competitiilor sportive.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )