Libnet.ro
UNICEF

05:30

Von der Leyen, criticata pentru strategia rusinoasa privind vaccinurile anti-Covid

Hotnews Hotnews,
 Von der Leyen, criticata pentru strategia rusinoasa privind vaccinurile anti-Covid

Ministrul german de Finante a spus ca strategia Comisiei Europene privind vaccinurile anti-Covid este foarte de rahat, a relatat Bild, in timp ce partenerii de coalitiei de centru-stanga a Angelei Merkel incearca sa exploateze furia cu privire la subiect inainte de alegerile federale, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

URSULA VON DER LEYEN: UE intentionaza sa vaccineze 70% dintre adulti pana la sfarsitul verii

Presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen a reiterat marti obiectivul unei vaccinari impotriva covid-19 a 70% din populatia adulta a Uniunii Europene UE) - pana la sfarsitul verii.

Von der Leyen: Pfizer va livra UE, in trimestrul doi, 75 de milioane de doze de vaccin anticovid in plus Cate dintre ele vor ajunge in Romania

Pfizer si BioNTech vor livra 75 de milioane de doze de vaccin in plus in al doilea trimestru din acest an, a anuntat luni sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen a discutat cu directorii executivi a sapte companii farmaceutice

Presedinta Comisiei Europene CE), Ursula von der Leyen, a purtat duminica discutii strategice cu directorii executivi a sapte companii farmaceutice cu care UE a incheiat contracte pentru furnizarea de vaccinuri anti-COVID-19, in contextul in care Uniunea se confrunta cu presiuni mari in privinta strategiei sale de vaccinare a populatiei, informeaza dpa.

Ursula von der Leyen s-a aratat deschisa vaccinurilor din China si Rusia cu conditia sa demonstreze transparenta totala si sa se supuna evaluarii europene

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a aratat deschisa marti la accesul vaccinurilor din China si Rusia pe piata europeana cu conditia ca acestea sa demonstreze transparenta totala si se spuna evaluarii autoritatii europene de reglementare, potrivit unor surse parlamentare, noteaza AFP.

Ursula von der Leyen: PfizerBioNTech vor livra 75 de milioane de doze suplimentare de vaccin, in trimestrul doi

Sefa comisiei Europene,Ursula von der Leyen a anuntat luni caPfizer si BioNTech vor livra 75 de milioane de doze de vaccin in plus Uniunii Europene, in al doilea trimestru din acest an,adica.

AstraZeneca va livra 9 milioane de doze suplimentare de vaccin, anunta Ursula von der Leyen

AstraZeneca va livra 9 milioane de doze suplimentare de vaccin COVID-19 in primul trimestru, distribuind in total in Europa 40 de milioane de doze, a anuntat duminica presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, informeaza Reuters.

Peter Tiede, reporter sef pentru Bild: Harababura Ursulei von der Leyen a rusinat Europa

,,Cum am ras noi nemtii de acele ciudate ,,pasari Brexit cu ciudatul europopulist Boris Johnson in f.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )