Libnet.ro
UNICEF

11:00

VOSGANIAN: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VOSGANIAN: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

Deputatul Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca decizia formatiunii sale de a nu participa la consultarile de la Cotroceni reprezinta un avertisment pentru presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI IN ISRAEL: Netanyahu este favorit pentru a forma guvernul

Conform Times of Israel, cu 97% din voturi numarate, partidul Likud al premierului Benjamin Netanyahu si Partidul Albastru si Alb al rivalului sau Benny Gantz au obtinut 35 de locuri fiecare in Knesset, insa Netanyahu este favorit pentru a forma un guvern de dreapta.

Dragnea anunta ca are o surpriza placuta pentru Iohannis la consultarile de la Cotroceni. La 9.00 va primi faxul

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca o comisie PSD din care face parte si deputatul Eugen Nicolicea va lua parte la consultarile de vineri cu presedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD a spus ca va merge la alegerile.

Cristoiu, scenariu-bomba: Pagube uriase pentru Iohannis si PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca presedintele Klaus Iohannis si PNL vor inregistra pierderi uriase in ceea ce priveste scorul electoral din cauza scandalului care il are in ce.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )